By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Δεν σταματάει η Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν σταματάει η Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη

Τhessports
Last updated: 16/06/2024 11:28
Τhessports
Share
SHARE

Η «Α Bola» δεν σταματά τις αναφορές στον Φώτη Ιωαννίδη, κάνοντας λόγο για «νέα πρόταση που ετοιμάζεται να καταθέσει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας».

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν προτίθεται να πουλήσει τον Φώτη Ιωαννίδη και να απέρριψε και την πολύ υψηλή πρόταση της Ίπσουιτς, όμως στην Πορτογαλία δεν σταματούν οι καθημερινές αναφορές στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η «A Bola» αναφέρεται αυτή την φορά στην απόρριψη της προσφοράς της αγγλικής ομάδας από τους «πράσινους» και τονίζει ότι τα «Λιοντάρια» παίζουν πλέον… μόνα τους στην διεκδίκηση του παίκτη, παρά το δεδομένο ενδιαφέρον τόσο της Ίπσουιτς, όσο και της Χιρόνα.

Υποστηρίζει μάλιστα ότι έχει ήδη απορριφθεί μια πρόταση ύψους 18 εκατ. ευρώ, όμως οι Πορτογάλοι ετοιμάζονται να καταθέσουν και δεύτερη, ακόμα υψηλότερη, προκειμένου να αποσπάσουν το «ναι» του διεθνή Έλληνα επιθετικού.

«Η Σπόρτινγκ είναι αποφασισμένη να υπογράψει τον Φώτη Ιωαννίδη, τον οποίον ελπίζει να πάρει για ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ, ενώ στο μεταξύ γνωρίζει ότι -σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ- από αυτό το Σάββατο έχει έναν λιγότερο ανταγωνιστή: την Ίπσουιτς, που επέστρεψε στην Premier League.

Μετά την Λιλ, που απορρίφθηκε από τον ίδιο τον παίκτη, τώρα είναι η σειρά της δευτεραθλήτριας της Championship, που επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία μετά από 22 χρόνια, να αποχωρήσει από την… κούρσα για τον επιθετικό, αυτή την φορά λόγω της άρνησης του Παναθηναϊκού. Από απόρριψη σε απόρριψη, η Σπόρτινγκ μένει μόνη της στην κούρσα για τον ποδοσφαιριστή.

Τα ελληνικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Ίπσουιτς κατέθεσε πρόταση ύψους 20 εκατ. ευρώ, αλλά απορρίφθηκε. Τα “Λιοντάρια” έχουν ήδη δει μια πρόταση 18 εκατ. ευρώ να απορρίπτεται αλλά θα καταθέσουν καινούρια – η διοίκηση μάλιστα θα παίξει με την επιθυμία του παίκτη για να διεκδικήσει τις φιλοδοξίες του.

Τα ελληνικά ΜΜΕ πάντως αναφέρουν ότι υπάρχει πιθανότητα η Ίπσουιτς να επιστρέψει με νέα, μεγαλύτερη πρόταση. Η Χιρόνα της Ισπανίας επίσης παρακολουθεί τον Ιωαννίδη» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Σχετικά άρθρα

Ξεκίνησε για το τελευταίο ντέρμπι της σεζόν ο ΠΑΟΚ
Γεωργιανός διαιτητής στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
Άρης: Τα εισιτήρια για το τελευταίο της σεζόν
Πρώην του ΟΦΗ ζητούν άρση της αδειοδότησης!
Οριστικά χωρίς κόσμο το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
TAGGED:Super LeagueΔιεθνήΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article ΠΑΟΚ: Απόψε στη Θεσσαλονίκη ο Καντσελιέρι
Next Article Συνεχίζει στην Ανόρθωση ο Οκκάς

Τελευταία νέα

Ήττα για τον Άρη στην Αθήνα
Featured ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
14 May, 2026
Οι διαιτητές του ΑΕΚ – Άρης
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
14 May, 2026
Νέο πρόβλημα για τον Άρη
Featured ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
14 May, 2026
Πήρε Μπαζίνα ο ΠΑΟΚ
Featured ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
14 May, 2026
Follow US