By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Με τα μούτρα στη δουλειά
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τα μούτρα στη δουλειά

Τhessports
Last updated: 27/06/2024 09:38
Τhessports
Share
SHARE

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει και πάλι δύο προπονήσεις, μία το πρωί και μία το απόγευμα.

Από αγωνιστικής άποψης το ενδιαφέρον στρέφεται στην κατάσταση των Ότο και Κωνσταντέλια, οι οποίοι έχουν ζητήματα τραυματισμών. Αμφότεροι θα ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες κι η κατάστασή τους θα αξιολογείται καθημερινά.

Στον αντίποδα, ο Τόμας Μουργκ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Στην προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» εντάχθηκαν και οι Κίριλ Ντεσπόντοφ και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει έξτρα ημέρες άδειας, λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές τους ομάδες. Επιπροσθέτως, επέστρεψε στην ομάδα και ο Αντρέ Βιεϊρίνια, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο.

Μοναδικός απών είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σερβίας, αλλά έχει μερικές ημέρες άδεια για να πάρει κι αυτός ανάσες.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΠΑΟΚΠροετοιμασία
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Σενάρια από τη Βραζιλία για Φαμπιάνο
Next Article Κόπα Αμέρικα: Νίκη για Εκουαδόρ, ήττα για Μεξικό με μοιραίο τον Πινέδα (vids)

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US