By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ με την γλώσσα των αριθμών
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ με την γλώσσα των αριθμών

Τhessports
Last updated: 08/02/2025 11:06
Τhessports
Share
SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SHARE

H Super League ετοίμασε την προαναγγελία του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και εντός αυτής εμπεριέχονται ιδιαίτερα στοιχεία.

Αναλυτικά:

Μόλις μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ έχει ο ΟΦΗ και στις δύο έδρες, αυτή της περσινής σεζόν στην Τούμπα με 4-0 για τον Β’ Γύρο του πρωταθλήματος. Στην αναμέτρηση τους για την φετινή σεζόν που έγινε στην Τούμπα επικράτησε με 2-1.

Αυτό το σερί των Κρητικών ήρθε έπειτα μια επίδοση του ΠΑΟΚ που είχε έντεκα νίκες σε δώδεκα αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ και στις δύο έδρες από το 2018-19 μέχρι και το 2021-22.

Συνολικά, αυτή είναι η 48η φορά που θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες με γηπεδούχο τον ΟΦΗ στην Α’ Εθνική/Super League και οι Κρητικοί έχουν χτίσει από τα πρώτα χρόνια της παρουσίας τους στην κατηγορία μια ιδιαίτερα ευνοϊκή παράδοση.

Ο ΟΦΗ επικράτησε την περσινή χρονιά με 1-0 του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο και αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Δικεφάλου στην Κρήτη έπειτα από τις 4 Φεβρουαρίου 2015 και μέχρι την τελευταία νίκη του ΟΦΗ μεσολάβησαν έξι μεταξύ τους ματς στο Ηράκλειο, στα οποία η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε τέσσερις φορές, ενώ υπήρξαν και δύο ισοπαλίες.

Το μεγαλύτερο σερί του ΟΦΗ έχει δημιουργηθεί από το 1981 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2002, όταν και ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 και έσπασε μια παράδοση που τον ήθελε να μην κερδίζει σε 20 επισκέψεις του. Σε αυτό το διάστημα ο ΟΦΗ επικράτησε στα 14 από τα 20 ματς, ενώ τα άλλα 6 τελείωσαν ισόπαλα.

Ο ΟΦΗ έχει καταφέρει μόνο μια φορά να επικρατήσει και στα δύο παιχνίδια της σεζόν απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αυτό συνέβη το 1992-93, όταν είχε επικρατήσει στον Α’ Γύρο με 4-0 στην Κρήτη και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος στην Τούμπα με 2-1, σκορ με το οποίο κέρδισε και φέτος.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

47 ΑΓΩΝΕΣ

23 ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ

14 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

10 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

ΓΚΟΛ: 74-54

Σχετικά άρθρα

ΕΠΟ: «Καμπάνες» σε Νταβέλη και ΟΦΗ
Ιστορική στιγμή: Με VAR ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών
Τάισον: «Οι οικογένειες όσο κι αν λυγίζουν, πάντα βρίσκουν λύσεις!»
Super League: Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Ηρακλής: Ποιο κανάλι θα πάρει τα τηλεοπτικά του δικαιώματα στη Super League!
TAGGED:ΟΦΗΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Η εθνική Μαλαισίας θέλει τον Μόντσου!
Next Article Πώς προέκυψε… Σουλεϊμάνοφ για την Κάνσας Σίτι

Τελευταία νέα

Έκανε «πάρτι» στον τελικό και σήκωσε το Europa League η Βίλα!
Uncategorized ΔΙΕΘΝΗ
21 May, 2026
Γιακουμάκης: «Ευχαριστώ για τα εύκολα και τα δύσκολα ΠΑΟΚάρα»
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
20 May, 2026
Άρης: Απόσταση με Αθανασιάδη!
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
20 May, 2026
Συνεχίζει στο «Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
20 May, 2026
Follow US