By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή προπονητής του ταε κβον ντο για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικη αθλήτρια
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
LIFE

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή προπονητής του ταε κβον ντο για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικη αθλήτρια

Τhessports
Last updated: 24/02/2025 11:56
Τhessports
Share
SHARE

Στη φυλακή οδηγείται 68χρονος προπονητής του ταε κβον ντο μετά την καταδίκη του από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε πενταετή κάθειρξη για γενετήσιες πράξεις που τέλεσε σε βάρος ανήλικης αθλήτριάς του.

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη το 2019, 13 ολόκληρα χρόνια μετά την τέλεση των επίμαχων πράξεων, όταν η παθούσα, έχοντας εισέλθει πλέον στη Σχολή Αστυφυλάκων και έχοντας προαχθεί σε αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., χάρη στις σπουδαίες διακρίσεις της στον αθλητισμό, αποφάσισε να τον καταγγείλει.

«Όλα αυτά τα χρόνια ένιωθα ένας βάρος μέσα μου, δεν μπορούσα να το ξεπεράσω» ανέφερε η ίδια στο Δικαστήριο, περιγράφοντας αναλυτικά όσα βίωνε στην ηλικία των 12 ετών.

Όπως κατέθεσε η παθούσα, είχε απευθυνθεί τότε στους γονείς της και εκείνοι με τη σειρά τους κατήγγειλαν τον προπονητή στην Ομοσπονδία. Ο κατηγορούμενος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην Ομοσπονδία και συστάθηκε κλειστή επιτροπή που απλώς τον έπαυσε από τα καθήκοντά του ως διαιτητή, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης.

«Κατέστρεψε την ψυχή της, την τσαλαπάτησε» κατέθεσε η μητέρα της για τον καταδικασθέντα προπονητή, τονίζοντας ότι η κόρη της το επίμαχο διάστημα έκλαιγε πριν από τους αγώνες και δεν ήθελε να πάει στις προπονήσεις. Από την πλευρά του, ο πατέρας της καταγγέλλουσας ανέφερε ότι είχε ζητήσει τον λόγο από τον προπονητή μετά την αρχική καταγγελία της κόρης του, με τον κατηγορούμενο όμως να αρνείται τα πάντα, λέγοντας ότι όλα είναι ψέματα. Όπως σημείωσε ο πατέρας «δεν τον ξαναείδα μετά (αλλάξαμε προπονητή), ούτε ο ίδιος έκανε κάποια κίνηση να με μεταπείσει και να μου πει να ξαναφέρω το κορίτσι. Νιώθω τύψεις και ενοχές».

Στην απολογία του, ο 68χρονος αρνήθηκε την καταγγελία, επιμένοντας ότι είναι ψευδής, ενώ έκανε λόγο για σκευωρία που στήθηκε εις βάρος του προκειμένου η ταλαντούχα αθλήτρια να αλλάξει προπονητή.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν και κρίθηκε ένοχος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 6 ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γιαννιτσών, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενόψει του Εφετείου, μετά την ετυμηγορία του οποίου πήρε την άγουσα για τις φυλακές προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου
Θεσσαλονίκη: Κλείνει από σήμερα το μετρό
Κατέθεσε μήνυση ο Μαρινάκης – Η απάντηση του Δημητριάδη
Πένθος: «Έφυγε» η Γωγώ Μαστροκώστα
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Γκολ από κόρνερ και δύο ασίστ ο Νεϊμάρ! (vid)
Next Article Κωστούλας: Ο 10ος παίκτης του Ολυμπιακού που σκοράρει και στα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US