By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ουζουνίδης: «Δε μας αρέσει το αποτέλεσμα – Να διορθώσουμε τα λάθη μας»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουζουνίδης: «Δε μας αρέσει το αποτέλεσμα – Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Τhessports
Last updated: 09/03/2025 22:30
Τhessports
Share
SHARE

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη κατά την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός:

Για το παιχνίδι:

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο εμείς θα είχαμε στην ουσία να κερδίσουμε έναν πόντο. Είναι μία ιδιαιτερότητα, που πιστεύω ότι θα αλλάξουν του χρόνου. Νομίζω ότι όσοι το ψήφισαν θα πρέπει να το αλλάξουν άμεσα. Το στυλ της ΑΕΚ δεν ταιριάζει στο δικό μας. Ήταν ένα παιχνίδι που πήγε στο… aggresive και το αθλητικό που δε μας ταιριάζει μιας και είμαστε πιο τεχνικοί.

Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες στην κόντρα, εκεί όπου δεν είναι καλή η ΑΕΚ, αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε καλές προσπάθειες και δεν πήραμε πολλά από τα εξτρέμ. Αναλαμβάνω την ευθύνη για το ότι δεν έκανα τις αλλαγές νωρίτερα.

Ο Φαμπιάνο δεν έπρεπε να μείνει μέσα, αλλά πήρα το ρίσκο εγώ. Έπρεπε, με αριθμητικό πλεονέκτημα, να το εκμεταλλευτούμε, αλλά δεν μπορέσαμε. Το 4-4-2 δε μας βγήκε και πρέπει να το δουλέψουμε. Δε μας αρέσει το αποτέλεσμα. Στα ντέρμπι πήραμε καλούς βαθμούς, αλλά τώρα δεν παίζουμε με τις πρώτες τέσσερις ομάδες, αλλά με εκείνες με τις οποίες δεν τα πάμε καλά. Θα πρέπει να παλέψουμε, για να κερδίσουμε την πέμπτη θέση.»

Για την αντιμετώπιση του παιχνιδιού μετά την αποβολή της ΑΕΚ και το ρίσκο:

«Ρισκάραμε με τον σχηματισμό και με τον δεύτερο επιθετικό. Στα τελευταία 20′ δεν παίχτηκε και πολύ ποδόσφαιρο. Όταν ο αντίπαλος είναι οργανωμένος, ακόμα και με δέκα παίκτες δεν είναι εύκολο. Φάνηκε ότι θέλουμε πολύ ακόμη δουλειά για να μπορέσουμε να παίξουμε το 4-4-2 και δεν πήραμε, όπως προείπα, πολλά από τα εξτρέμ.»

Για την αλλαγή του Φετφατζίδη και το αν θα έπρεπε να μπει πιο νωρίς στο ματς:

«Έγινε πρώτα η άλλη αλλαγή του αντιπάλου και δεν μπορούσαμε να τον βάλουμε. Στις στημένες φάσεις ήμασταν πολύ πιο συγκεντρωμένοι σε σύγκριση με άλλα ματς. Μερικές φορές κοιτάς και τα ύψη.»

Για την συγκομιδή λίγων βαθμών απέναντι σε ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Άρης στα playoffs:

«Πρέπει να δούμε τα λάθη που κάναμε σε αυτά τα παιχνίδια και να τα διορθώσουμε.»

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΆρηςΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Αλμέιδα: «Ο Άρης θα ήταν στα πλέι οφ εάν δεν άλλαζε το φορμάτ»
Next Article Αλμέιδα: «Αν δεν αρέσω σε κάποιον να έρθει να μου το πει κατάμουτρα»

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US