By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Λιλ – Ντόρτμουντ 1-2: Ανατροπή πρόκρισης και τώρα… Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΕΘΝΗ

Λιλ – Ντόρτμουντ 1-2: Ανατροπή πρόκρισης και τώρα… Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά!

Τhessports
Last updated: 12/03/2025 22:22
Τhessports
Share
SHARE

Το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου υπέρ της Λιλ έγινε 1-2 στην επανάληψη, με την Ντόρτμουντ να παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League (3-2 το συνολικό σκορ), εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Η Λιλ μπήκε “δυνατά” στο ματς και μόλις στο 5′ είδε την τύχη να της χαμογελάει! Ο Ισμαΐλι έκανε την κούρσα και το γύρισμα από αριστερά, ο Ντέιβιντ πλάσαρε από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Κόμπελ, “τρύπησε” τα χέρια του και κατέληξε στα δίχτυα της Ντόρτμουντ για το 1-0.

Η Λιλ συνέχισε να έχει το… πάνω χέρι και να πιέζει την Ντόρτμουντ και στο 14′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει και πάλι. Οι Γάλλοι έκλεψαν έξω από την περιοχή της Ντόρτμουντ, ο Καμπελά έπιασε το βολέ από το ύψος του πέναλτι αλλά αστόχησε.

Η Ντόρτμουντ ανέβασε “στροφές” και μέσα σε πέντε λεπτά άγγιξε το γκολ, χάνοντας απίθανες ευκαιρίες. Στο 14′ ο Καμπελά αστόχησε από το ύψος του πέναλτι, στο 17′ ο αλεσάντρο έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Γκρος, για να έρθει στο 19′ μια ανεπανάληπτη τριπλή χαμένη ευκαιρία, με τον Σεβαλιέ να βγάζει τελικά σε κόρνερ.

Οι Βεστφαλοί συνέχισαν να έχουν το… πάνω χέρι αλλά στο 34′ και κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Αντρέ έπιασε την κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι και έστειλε την μπάλα να περάσει για λίγο άουτ. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους (45+1′) η Ντόρτμουντ είδε τον Γκρος να πιάνει την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή και να στέλνει την μπάλα για εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η Ντόρτμουντ μπήκε “δυνατά” στην επανάληψη και στο 51′ κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Μενιέ στον Γκιρασί. Ο Εμρέ Τσαν εκτέλεσε στο κέντρο της εστίας και έκανε το 1-1, σκορ παράτασης.

Το παιχνίδι απέκτησε έναν πολύ καλό ρυθμό, με τις δυο ομάδες να δημιουργούν φάσεις και την Ντόρτμουντ να έχει δοκάρι στο 62′, σε σουτ του Αντεγιέμι. Τελικά, οι Βεστφαλοί έφτασαν στην ανατροπή του σκορ στο 65′. Οι φιλοξενούμενοι γύρισαν όμορφα την μπάλα και ο Μπάιερ έπιασε ασύλληπτο σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-2.

Η Λιλ ανέβασε “στροφές” στη συνέχεια και έγινε πιο ανταγωνιστική, με τους Χάραλντσον και Ντέιβιντ να προσπαθούν να προκαλέσουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, ενώ οι γηπεδούχοι πέρασαν στο ματς και τον Άκπομ, για να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή. Το σκορ όμως δεν άλλαξε και η πρόκριση πήγε στην γερμανική ομάδα, με συνολικό σκορ 3-2.

 

Σχετικά άρθρα

«Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο Οικονόμου…»
Ο Τζόλης, το μεγάλο πρωτάθλημα και η… Παρί!
Επίσημο: Τέλος εποχής για τον Πεπ Γκουαρδιόλα!
Έξαλλοι οι οπαδοί της Παλμέιρας: «Αλαζονικός και ασταθής ο Φερέιρα!»
Τι απάντησε ο Χρήστος Τζόλης για το μέλλον του!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article ΠΑΟΚ: Έγραψε ιστορία και… έφυγε για τα ημιτελικά μέσα σε αποθέωση!
Next Article Κνούτσεν: «Δεν θα είναι εύκολη βραδιά για εμάς – Προπονηθήκαμε στα πέναλτι»

Τελευταία νέα

Ήττα – αποκλεισμός για τον Άρη στο «θρίλερ»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
25 May, 2026
Μεϊτέ: «Πάντα τιμή μου να φοράω αυτά τα χρώματα»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
25 May, 2026
Συνεχίζει την προετοιμασία με παρόντα τον Τρινκιέρι
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
25 May, 2026
Κοντά σε πρώην στόχο του Άρη ο Ηρακλής
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
25 May, 2026
Follow US