By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Δημοσιογράφοι εναντίον Μπέου
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedLIFE

Δημοσιογράφοι εναντίον Μπέου

Τhessports
Last updated: 17/01/2015 16:27
Τhessports
Share
SHARE

Ο Αχιλλέας Μπέος συνεχίζει τις επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων, προφανώς γιατί ενοχλείται από την κριτική, που του γίνεται ως Δήμαρχος Βόλου και μετά την Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, ήρθε και η ανακοίνωση «καταπέλτης» κατά του ανθρώπου που ο Βολιώτες ψήφισαν για Δήμαρχο, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).

Όπως αναφέρουν οι συνάδελφοι στον Βόλο, η επίθεση που δέχεται η ελευθεροτυπία με χυδαιότητες, συκοφαντίες και αγοραίες εκφράσεις από τον  Α. Μπέο έλαβε πανελλήνια διάσταση με την ΠΟΕΣΥ να δηλώνει ότι ο δήμαρχος Βόλου θέλει να φιμώσει όσους δημοσιοποιούν τα πεπραγμένα του. Η ΠΟΕΣΥ θα δώσει αγώνα για να προασπίσει την ελευθεροτυπία που βάλλεται βάναυσα από τον Α. Μπέο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Πανελλήνια Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) καταγγέλλει τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά επαγγελματιών δημοσιογράφων της Μαγνησίας από το δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος με χυδαίες εκφράσεις και ενέργειες προσπαθεί να φιμώσει όσους ελέγχουν και δημοσιοποιούν τα πεπραγμένα του.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι δημοσιογράφοι του Βόλου, που έχουν μακρά παράδοση στην έγκυρη ενημέρωση των πολιτών και στην προάσπιση των δημοκρατικών αξιών, δεν θα υποκύψουν στις απειλές και στην προσπάθεια χειραγώγησής τους, που επιχειρεί ο δήμαρχος και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για το καλό του τόπου, ενημερώνοντας πλουραλιστικά τους πολίτες της περιοχής, καταγράφοντας και δημοσιοποιώντας όλες τις απόψεις, έστω και αν αυτές δεν είναι αρεστές στον κ. Μπέο.

Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ δηλώνει ότι στέκεται δίπλα τόσο στη διοίκηση της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, όσο και στους συναδέλφους που δέχονται τις ανοίκειες επιθέσεις του δημάρχου Βόλου.

Δηλώνει δε έτοιμο να δώσει μαζί με αυτούς κοινό αγώνα για την ελευθεροτυπία, η οποία τόσο βάναυσα βάλλεται από τον κ. Μπέο.

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Μάτος – Βιεϊρίνια και σύσκεψη με Σαββίδη!
Έκανε… άνω κάτω τη Λίβερπουλ ο Λόβρεν!
ΠΑΟΚ: Προσθήκες στο τμήμα σκάουτινγκ!
Ο ΠΑΟΚ για τη νέα εποχή και το πρώτο «χτύπημα» του Μάτος!
TAGGED:Μπέος
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Γκολάρες στη Ν. Σμύρνη, «ξύλο» στην Κέρκυρα
Next Article Σπουδαία μεταγραφή για Ατρόμητο

Τελευταία νέα

H Ρέαλ ζητάει να… αφαιρεθούν οι τίτλοι της Μπαρτσελόνα!
ΔΙΕΘΝΗ
8 June, 2026
«Καμπάνες» για Γιαννακόπουλο και Λεπενιώτη – Δεν τιμωρήθηκε ο Μπαρτζώκας
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
8 June, 2026
Προς την πλατφόρμα του Αλαφούζου ο Ηρακλής!
MEDIA SUPERLEAGUE ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
8 June, 2026
H απάντηση της ΕΡΤ στον Ολυμπιακό
MEDIA ΜΠΑΣΚΕΤ
8 June, 2026
Follow US