By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Νέο «χτύπημα» σε ΟΦΗ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέο «χτύπημα» σε ΟΦΗ

Τhessports
Last updated: 12/02/2015 14:02
Τhessports
Share
SHARE

Ακόμη πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα για τον ΟΦΗ. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση για την απόφαση να μην οριστεί ο αγώνας με τον Ατρόμητο και να αφαιρεθούν τέσσερις βαθμοί από την ομάδα του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Απορρίπτει τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της  υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1041/29-1-2015  απόφασης  της  SUPER LEAGUE, της απόφασης της ΚΕΔ και κάθε άλλης συναφούς πράξης της SUPER LEAGUE  και της ΕΠΟ, ελλείψει καθ΄ ύλην αρμοδιότητος».

Η αρχική απόφαση που είχε εκδοθεί από τη Superleague στις 29 Ιανουαρίου ήταν η εξής: «Ανακοινώνεται ότι, δυνάμει δηλώσεων των πρώην ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΟΦΗ Jorge Lopez και Jordi Lopez Pelpeto, που εστάλησαν στη Super League από τους ίδιους αλλά και μέσω της ΕΠΟ, προέκυψε ότι δεν κατεβλήθησαν σε αυτούς σημαντικά ποσά (παρελθούσες μηνιαίες δόσεις) ως αυτά ορίσθηκαν με τις υπ΄ αριθμ. 66/2013 και 76/2013 αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ (Τ.Δ.Δ.). Με τις εν λόγω έγγραφες δηλώσεις τους οι δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν (όπως προβλέπεται στους οικείους κανονισμούς) την επιβολή των προβλεπόμενων στις εν λόγω αποφάσεις κυρώσεων εις βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ως εκ τούτου, βάσει των οικείων κανονισμών και δεδομένου ότι δε μεσολάβησε εξόφληση των ως άνω εντός των νομίμων προθεσμιών, η Super League, σε συμμόρφωση με τις ως άνω αποφάσεις ανακοινώνει την αφαίρεση δύο (2) βαθμών εκ της αποφάσεως 66/2013 του Τ.Δ.Δ. και άλλων δύο (2) βαθμών εκ της αποφάσεως 76/2013 του Τ.Δ.Δ., καθώς και τον μη ορισμό του αγώνα «Ατρόμητος Αθηνών – ΟΦΗ» που είχε προγραμματισθεί για την Κυριακή 1/2/2015 και ώρα 17.15. Σε περίπτωση που δε λάβει χώρα εξόφληση των οικείων ποσών δε θα διεξαχθεί και κάθε άλλος επόμενος αγώνας της ΠΑΕ ΟΦΗ».

 

 

Σχετικά άρθρα

Το σήκωσαν με εξάρα οι αήττητες πρωταθλήτριες του ΠΑΟΚ
Γρηγορίου: «Αποτελεί στόχο η πέμπτη θέση»
«Πικρή» νίκη και υποβιβασμός για την ΑΕΛ
Με επιστροφή στο τελευταίο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ενόψει ΠΑΟΚ!
TAGGED:έφεσηΟΦΗ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Εσπασε το χέρι του ο Φουστέρ
Next Article Εγκωμιαστικές δηλώσεις Λίνο για τον κόσμο του ΠΑΟΚ!

Τελευταία νέα

Τσαρούχα στο Άρης – ΑΕΚ
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
16 May, 2026
Μεγαθήρια για τον Τζόλη!
ΔΙΕΘΝΗ
16 May, 2026
Μπενίτεθ: «Το κίνητρο μας για τον ΠΑΟΚ»
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
16 May, 2026
«Σκάουτερ του Άρη, της Τσέλσι και της Παρί στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής U17»
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
16 May, 2026
Follow US