By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα (Pre Game)
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα (Pre Game)

Τhessports
Last updated: 08/03/2014 10:46
Τhessports
Share
SHARE

Στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 28ης αγωνιστικής, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει αρκετές ιδιαιτερότητες, καθώς οι οπαδοί των δυο ομάδων έχουν ανοίξει «βεντέτα» εδώ και αρκετά χρόνια, την ώρα που στον πάγκο των Ιωαννίνων έρχεται ως αντίπαλος ένα γνώριμο πρόσωπο, ο Γιάννης Πετράκης, που έχει περάσει από τον ΟΦΗ τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής.

Ο ΟΦΗ είναι στην έβδομη θέση με 34 βαθμούς και ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι στην έκτη θέση με 35 βαθμούς. Οι δηλώσεις των δυο τεχνικών ενόψει της αναμέτρησης:

Ρικάρντο Σα Πίντο (ΟΦΗ)

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Τώρα στόχος μας είναι να φτάσουμε τους 37 βαθμούς γιατί είναι το όριο της παραμονής. Παίζουμε στο σπίτι μας, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουν ποιοτικούς παίκτες και έχουν κίνητρο. Ελπίζω να είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Μετά θα δούμε τι περισσότερο μπορούμε να κάνουμε».

Για τον αντίπαλο: «Παίζουν πολύ καλή άμυνα και είναι αρκετά συμπαγής ομάδα. Έχουν έξυπνους παίκτες και είναι αρκετά καλοί στις στημένες φάσεις. Έχουν πολύ καλούς αμυντικούς και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ειδικά στις στημένες φάσεις για να μην δεχτούμε κάποιο γκολ».

Γιάννης Πετράκης (Γιάννινα)

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ είναι ένα κομμάτι απ’ τη ζωή μου. Έχω παίξει εκεί ποδόσφαιρο και έχω δουλέψει εκεί. Είμαστε επαγγελματίες όμως και κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο της ομάδας μας. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει βελτιωθεί αρκετά, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Εμείς θέλουμε να κάνουμε κάθε μέρα το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

Για το αν έχει αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας: “Για μένα πολλές φορές είναι πιο δύσκολο να διαχειριστείς ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα και με τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Πρέπει να είμαστε σεμνοί και μετρημένοι, να κατεβάσουμε το κεφάλι και να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα όπως στα προηγούμενα παιχνίδια και στα αποτελέσματα και στην εικόνα μας”.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 3:00

Σχετικά άρθρα

Eπιβραβεύει τις νταμπλούχες του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!
Ντουμπόφ: «Θα είμαι μέλος της επόμενης ημέρας της Πάφου»
Πάει και για Γιόνσον ο Ηρακλής;
O Tζόλης για τον τελικό του Champions League και την… επόμενη ομάδα του!
Europa: «Κλείδωσαν» οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ
TAGGED:SuperleagueΟΦΗΠΑΣ Γιάννενα
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Δωρεάν ίντερνετ στην Καλαμαριά
Next Article Ανοίγει η αύξηση και περιμένει

Τελευταία νέα

Συγκινημένος ο Μπούτσκος στο «φινάλε» της σεζόν: «Πολεμιστές κι όχι επισκέπτες»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
30 May, 2026
Champions League: Οι ενδεκάδες του μεγάλου τελικού
ΔΙΕΘΝΗ
30 May, 2026
Μήτρου Λονγκ: «Νιώθω ευλογημένος, θέλω τίτλο με τον Άρη»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
30 May, 2026
Τέλος από τη Λίβερπουλ ο Σλοτ!
ΔΙΕΘΝΗ
30 May, 2026
Follow US