By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Από τον Πειραιά στην… περιπέτεια
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από τον Πειραιά στην… περιπέτεια

Τhessports
Last updated: 28/02/2015 18:16
Τhessports
Share
SHARE

Πριν από ενάμιση χρόνο αποκτήθηκε με τυμπανοκρουσίες από την Παρτιζάν, τότε ειπώθηκε ότι στοίχισε πάνω από 3.000.000 ευρώ στο Ολυμπιακό, στον Πειραιά δεν κατάφερε να παίξει και άρχισαν οι… δανεισμοί.

Ο λόγος για τον Σέρβο φορ, Μάρκο Στσέποβιτς που το καλοκαίρι πήγε δανεικός στην Μαγιόρκα για να παίξει στην Β΄Ισπανίας (15 συμ, 6 γκολ), αλλά οι ερυθρολευκοι το πήραν πίσω και τον έστειλαν δανεικό στην Τσετσενία!

Σήμερα ανακοινώθηκε ότι ο 24χρονος φορ πηγαινει δανεικός στην Τέρεκ Γκρόζνι, την ομάδα της πρωτεύουσας της Τσετσενίας, που παίζει βέβαια στην Α’ Ρωσίας.

Πρόκειται για μία ταλαιπωρημένη ομάδα, καθώς λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Τσετσενία, στη δεκαετία του ’90 είχε αναγκαστεί να αναστείλει τη λειτουργία της για κάποιο διάστημα, ενώ μέχρι το 2007 ήταν αναγκασμένη να παίζει εκτός Τσετσενίας, περίπου 250 χιλιόμετρα από το Γκρόζνι.

Στο μεσοδιάστημα η Τέρεκ Γκρόζνι επέστρεψε στη βάση της και μάλιστα έχτισε και καινούριο γήπεδο (φωτο από τα εγκαίνια το 2012), αλλά μόνο για τους αγώνες της.

Επειδή υπήρχε πρόβλημα ασφάλειας, αποφασίστηκε να εγκατασταθεί η ομάδα σε μία πόλη περίπου 300 χιλιόμετρα από το Γκρόζνι, να κάνει εκεί τις προπονήσεις της και να πηγαίνει στο Γκρόζνι αυθημερόν μόνο για τους αγώνες της, κάτι που συμβαίνει μέχρι και τώρα.

Αυτή η κατάσταση, δυσκόλευε πολύ το έργο της απόκτησης καλών ξένων παικτών γι΄ αυτό και η Τέρεκ αναγκάζονταν πολλές φορές να πληρώνει παραπάνω χρήματα για να πείθει τους παίκτες να μπαίνουν σ΄ αυτή τη διαδικασία…

Κάτι ανάλογο, έκανε και η Ανζί Μαχάτσκαλα, η ομάδα από το Νταγκεστάν, η οποία ήταν εγκατεστημένη στη Μόσχα και πήγαινε επίσης αυθημερόν στην Μαχάτσκαλα, μόνο για τους αγώνες της.

 

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΜεταγραφέςΡωσία
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Τους κουράσαμε με την πίεση»
Next Article «Για αυτό έχουμε νεκρά διαστήματα…»

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US