By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Δεν ξεχρέωσαν Παναθηναϊκός και ΟΦΗ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν ξεχρέωσαν Παναθηναϊκός και ΟΦΗ

Τhessports
Last updated: 16/03/2015 14:48
Τhessports
Share
SHARE

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως οι ποινές «κεκλεισμένων των θυρών» που έχουν επιβληθεί σε ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΟΦΗ δεν  ξεχρεώνονται με την απόφαση του Σταύρου Κοντονή για τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων χωρίς φιλάθλους, εξέδωσε η Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ανακοινώνεται ότι σχετικά με την έκτιση των ποινών διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές που έχουν επιβληθεί σε ομάδες της Super League από τις Πειθαρχικές Επιτροπές της Super League και της ΕΠΟ ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Στ. Κοντονής και η Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ γνωστοποίησαν εγγράφως στη Super League τα ακόλουθα:

Α/ Έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων προς τη Super League, με το οποίο ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Στ. Κοντονής γνωστοποιεί στη Super League ότι «σας γνωρίζουμε ότι η έκδοση από την Υπηρεσία διοικητικής πράξης περί λήψης μέτρων κατά της βίας, είναι ανεξάρτητη των όποιων αποφάσεων λάβουν τα αρμόδια πειθαρχικά σας όργανα»

και

Β/ Έγγραφο της Νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ προς τη Super League, στο οποίο αναφέρεται ότι «η απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού για τη διεξαγωγή των αγώνων της 28ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της SuperLeague της 14/15/16/3/2015 χωρίς θεατές αποτελεί διοικητικό μέτρο που ελήφθη σύμφωνα με το άρθρο 5 του ν. 4049/2012 (Αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα, του Ντόπινγκ, των προσυνεννοημένων αγώνων και λοιπές διατάξεις), το οποίο ορίζει ότι με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, που εκδίδεται μετά από εισήγηση της ΔΕΑΒ και της ΕΛΑΣ, μπορεί για λόγους δημοσίας τάξεως ή δημοσίου συμφέροντος να αποφασίζει σε εξαιρετικές περιπτώσεις: α) απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για οποιαδήποτε αθλητική εκδήλωση ή αναβολή οποιασδήποτε αθλητικής εκδήλωσης. Ως διοικητικό μέτρο η ανωτέρω απόφαση ληφθείσα για λόγους δημοσίας τάξεως ή δημοσίου συμφέροντος από τον αρμόδιο Υφυπουργό, ισχύουσα μάλιστα εν προκειμένω έναντι όλων των ομάδων της Super League ήτοι και έναντι αυτών (των περισσοτέρων) που δεν έχουν υποπέσει σε πειθαρχικές παραβάσεις, δε σχετίζεται σε καμία περίπτωση με τις πειθαρχικές ποινές που έχουν επιβληθεί από τις πειθαρχικές επιτροπές της Super League και της ΕΠΟ. Κατά συνέπεια δε μπορούν να εκτιθούν ποινές διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές που έχουν επιβληθεί σε ομάδες με αποφάσεις των Πειθαρχικών Επιτροπών της SuperLeague και της ΕΠΟ σε αγωνιστική, κατά την οποία ισχύει η απόφαση του κ. Υφυπουργού Αθλητισμού για απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων στους αγώνες της Super League».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:Super LeagueΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Τα αποτελέσματα των ακαδημιών του ΠΑΟΚ
Next Article Το μήνυμα της ΚΑΕ ενόψει Ο.Σ.Φ.Π.

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US