By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Φρίκη με καταγγελίες για ανήλικη πορνεία στην Θεσσαλονίκη…
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
LIFE

Φρίκη με καταγγελίες για ανήλικη πορνεία στην Θεσσαλονίκη…

Τhessports
Last updated: 06/04/2015 17:17
Τhessports
Share
SHARE

Και τον πιο αδιάφορο σοκάρουν οι καταγγελίες από κατοίκους του Βαρδάρη Θεσσαλονίκης για την περιοχή πίσω από τον ΟΣΕ.

Οπως γράφει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Espresso», η οδός Αφροδίτης έχει μετατραπεί σε πιάτσα-παράδεισο για παιδεραστές και παιδόφιλους που «ψαρεύουν» αγόρια τα οποία εκμεταλλεύονται πολυπλόκαμα κυκλώματα στον χώρο του trafficking. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα παιδιά έρχονται στη Θεσσαλονίκη από διάφορες περιοχές, ενώ τα περισσότερα φτάνουν με τρένο ή λεωφορείο από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

«Στην οδό Αφροδίτης ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ακόμα και τις αρρωστημένες ορέξεις του στα κορμιά των παιδιών. Το πρωί λειτουργούν κανονικά τα καταστήματά μας, αλλά το βράδυ η εικόνα που υπάρχει είναι τελείως διαφορετική» αναφέρει χαρακτηριστικά στην Espresso κάτοικος της περιοχής.

«Ειδικά στη Θεσσαλονίκη έρχονται καθημερινά λεωφορεία με παιδιά που δεν συνοδεύονται πάντα από τους γονείς τους. Τα ξεφορτώνουν σε διάφορα σημεία για να προωθηθούν στην επαιτεία ή στην πορνεία», λέει στην εφημερίδα από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

Ο «κύριος με τα ράσα και τον χρυσό σταυρό» που «ψαρεύει» δύο-δύο τα πιτσιρίκια

Σοκαριστική είναι η περιγραφή του νεαρού κατοίκου που έγινε αυτόπτης μάρτυρας περιστατικού «ψαρέματος».

«Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση που είδα ένα βράδυ και με αηδίασε. Επιστρέφοντας σπίτι μου, επί της οδού Αφροδίτης σταμάτησε ένα VW Eos μαύρο, που οδηγός του ήταν ένας ιερέας! Φορούσε ράσα κανονικά και ένας τεράστιος χρυσός σταυρός κρεμόταν από τον λαιμό του Αναβόσβησε τα φώτα και βγήκαν τρέχοντας από τη στοά τρία αγοράκια 13-14 ετών. Ισως μάλιστα και μικρότερα! Τα δύο παιδάκια τελικά επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν μαζί του! Γενικά, στα στενά γύρω από τον Επιβατικό Σταθμό Θεσσαλονίκης κάθε βράδυ γίνεται το ίδιο πράγμα».

Πηγή:  iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου
Θεσσαλονίκη: Κλείνει από σήμερα το μετρό
Κατέθεσε μήνυση ο Μαρινάκης – Η απάντηση του Δημητριάδη
Πένθος: «Έφυγε» η Γωγώ Μαστροκώστα
TAGGED:LIFE
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Επιστροφή στις προπονήσεις με κέφι (vid!)
Next Article «Ο Γκάλης ήταν, είναι και θα είναι το μεγαλύτερο σύμβολο…»

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US