By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Στην… αντεπίθεση: «Ψευδομάρτυρας και κοινός συκοφάντης»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην… αντεπίθεση: «Ψευδομάρτυρας και κοινός συκοφάντης»

Τhessports
Last updated: 30/04/2015 14:10
Τhessports
Share
SHARE

Με ανακοίνωση απάντησε η ΠΑΕ Ατρόμητος , στην συμπληρωματική κατάθεση του Τάκη Φύσσα . Η ΠΑΕ Ατρόμητος, στην ανακοίνωση της, χωρίς να κατονομάσει  κάνει λόγο ,  για  «ψευδομάρτυρα και κοινό συκοφάντη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος…

«Επειδή καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες ανυπόστατων δημοσιευμάτων που προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα σε βάρος της ΠΑΕ Ατρόμητος πριν η υπόθεση μας κριθεί από τη δικαιοσύνη, θέλουμε να γνωστοποιήσουμε προς κάθε κατεύθυνση τα εξής:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος και όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας γνωρίζουν τους σκοπούς που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ιστοσελίδες οι οποίες παραθέτουν μεθοδευμένα και στοχευμένα άρθρα και σχόλια που «επιθυμούν» να προδικάσουν τις εξελίξεις βαφτίζοντας το ψάρι κρέας και κάνοντας αυθαίρετες και ανυπόστατες ερμηνείες για τη πτυχή της δικής μας υπόθεσης.

Κατανοούμε βεβαίως τον εύλογο πανικό που έχει πιάσει τον ψευδομάρτυρα και κοινό συκοφάντη ο οποίος μπροστά στην αγωνία του για το τσουνάμι των εξελίξεων που έρχεται σε βάρος του, εμπλέκει ξαφνικά πρόσωπα που είχε ξεχάσει στην πρώτη του κατάθεση και διαρρέει οτιδήποτε ψευδές στοιχείο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Ίσως να φαινόμαστε ως «εύκολος στόχος» αλλά δεν είμαστε. Και ούτε πρέπει την σιωπή μας να την εκλάβουν ως αδυναμία. Αντιθέτως, νιώθουμε πολύ δυνατοί γιατί ξέρουμε ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.

Απλά έχουμε ως φιλοσοφία ότι ποτέ δεν πρέπει να κάνουμε το δεύτερο βήμα πριν κάνουμε το πρώτο.

Και το πρώτο μας βήμα είναι να καταθέσουμε τα ακράδαντα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και να απολογηθούμε στον Ανακριτή για την κατάθεση του «ψευδομάρτυρα» στις 5 Μάιου.

Μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία να είστε βέβαιοι ότι θα τοποθετηθούμε απέναντι σε αυτή τη μεθοδευμένη λάσπη εναντίον της ομάδας μας και τότε να είστε σίγουροι ότι πολλοί είναι εκείνοι που θα χάσουν τον ύπνο τους».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:Ατρόμητος. Φύσσας
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Και η… Πόπη είναι ΠΑΟΚ (Video)
Next Article Εισιτήρια με 5 ευρώ στο προτελευταίο… μαρτύριο

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US