By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Το μπαλάκι στην ΕΠΟ – Αγωνία για Άρη
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUE 2ΑΡΗΣΓ΄ΕΘΝΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μπαλάκι στην ΕΠΟ – Αγωνία για Άρη

Τhessports
Last updated: 05/06/2015 17:58
Τhessports
Share
SHARE

Αρχικά το άκουσμα της… είδησης προκάλεσε και πανηγυρισμούς, ωστόσο η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Η σημερινή απόφαση της Φούτμπολ Λιγκ να γίνει το νέο πρωτάθλημα με 20 ομάδες δεν είναι κάτι νέο, είναι απλά η αποδοχή της προκήρυξης του πρωταθλήματος, δηλαδή το αυτονόητο.

Η Φούτμπολ Λιγκ δεν έχει δικαίωμα να αποφασίσει κάτι διαφορετικό και το μπαλάκι πηγαίνει στην ΕΠΟ. Εκεί θα παρθεί η απόφαση για το αν η Φούτμπολ Λιγκ της σεζόν 2015-16 θα παίξει με 20 ομάδες, με την αναπλήρωση των ομάδων που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή (ΟΦΗ, Νίκη Βόλου) από τις δευτεραθλήτριες της Γ΄Εθνικής ή το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τελικά με λιγότερες ομάδες.

Η Φούτμπολ Λιγκ ΔΕΝ έχει δικαίωμα να αποφασίσει αν και ποιες ομάδες θα καλύψουν θέσεις που θα αδειάσουν. Αν δηλαδή ανέβουν ομάδες από την Γ’ Εθνική, αν θα παραμείνουν ομάδες που κανονικά υποβιβάστηκαν από την Φούτμπολ Λιγκ. Πάντως από πλευράς της Λίγκας ξεκαθαρίστηκε πως σύμφωνα με την προκήρυξη δεν γίνεται να παραμείνουν στην κατηγορία, ομάδες που έχουν υποβιβαστεί.

Όλο το παιχνίδι θα παιχτεί στην ΕΠΟ, εκεί θα κριθεί η τύχη του Άρη, οι κίτρινοι κάνουν ήδη τις επαφές τους και στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, είναι η σημερινή δήλωση Κούη, και η ανακοίνωση του ΑΣ Άρη, που διαχώρησε τη θέση του.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Υπέρ της Αγιάς Σοφιάς το ΣτΕ
Next Article Οι θέσεις των παικτών στα τραπέζια πόκερ

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US