Οι ξεχωριστές photos του τελικού!

Η selfie φωτογραφία που τράβηξε ο Λούκας Ποντόλσκι μαζί με τον Μπάστιαν Σβαϊνστάινγκερ, το καυτό φιλί της γοητευτικής συντρόφου του χρυσού σκόρερ Μάριο Γκέτσε, που κουβάλησε στην απονομή τη φανέλα του φίλου του και τραυματία Ρόις, αλλά και η αγκαλιά του Μίροσλαβ Κλόζε με τα δύο παιδιά του είναι από τις ξεχωριστές στιγμές του μεγάλου τελικού.

BsdOq3PIYAEh_Fnbv

Λούκας Ποντόλσκι και Μπάστιαν Σβαϊνστάινγκερ «έπαιξαν» με τον φακό σαν παιδιά προσποιούμενοι ένα «φιλί» μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα και μετά το έριξαν στις selfie φωτογραφίες…

Bsddvg0CUAMoxcX

Ο Μάριο Γκέτσε είναι ο πιο διάσημος 22χρονος στον πλανήτη και ο πιο ευτυχισμένος έχοντας στο πλευρό του τη γοητευτική Ann-Kathrin Brommel, μοντέλο στη Γερμανία, που βρέθηκε στο πλευρό του.

Bsdc3bDIEAEIbwH

Ο χρυσός σκόρερ δεν ξέχασε τον άτυχο συμπαίκτη και φίλο του Μάρκο Ρόις, που τραυματίστηκε και έχασε το τουρνουά στη Βραζιλία γι’ αυτό και στην απονομή εμφανίστηκε με τη φανέλα του!

BsdWNgeCAAAIGn-

Ο Μίροσλαβ Κλόζε έγραψε τη δική του ιστορία στα γήπεδα της Βραζιλίας, πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με 16 γκολ σε Παγκόσμια Κύπελλα, γνωρίζοντας την αποθέωση μέσα στο Μαρακανά!