Μελισσανίδης για ΠΑΟΚ, Σαββίδη και… ‘Ιβιτς!

1098

Η ΑΕΚ είναι πλέον πολύ κοντά στην κατάτηση του πρωταθλήματος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για όλα στις κάμερες, φεύγοντας από το ΟΑΚΑ.

“Κάτσε, έχουμε λίγο ακόμα, είμαστε πολύ κοντά, αλλά έχει ακόμη 4 παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε κοντά. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, στο πρωτάθλημα δεν υπήρχε φαβορί, μέχρι πριν λίγο το διεκδικούσαν τέσσερις ομάδες”, είπε ο Μελισσανίδης, που μίλησε και για τα όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

“Επειδή πολλά λέγονται… Η ΑΕΚ δεν δημιούργησε τίποτα. Μπήκε να παίξει το παιχνίδι της, αν και κοιμήθηκαν οι παίκτες στο +5, και ξύπνησαν στο +2 με κόσμο. Δεν είπαμε τίποτα. Έγινε μετά αυτή η φάση. Δεν θα πω αν είναι οφσάιντ ή όχι. Είναι 50-50. Εγώ τι έπρεπε να κάνω στο Κύπελλο, που ήταν τρία μέτρα οφσάιντ; Να μπουκάρω μέσα;” είπε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, αναφερόμενος έστω και εμμέσως, στην… είσοδο του Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, ενώ μίλησε ακόμη και για τον Ίβιτς!

“Ήταν μια κακή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, εμείς δεν έχουμε κάνει τίποτα, ούτε τον προπονητή μας βγάλαμε με καρότσια ούτε του βάλαμε δίχτυ, λες και βγήκε από το κομμωτήριο”, είπε αναφερόμενος στο περσινό περιστατικό της Λεωφόρου!