Ανακοίνωσε και Μπαλάφα!

Μιλώντας το απόγευμα στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο γενικός αρχηγός της Βέροιας, Γιώργος Λαναρής, άφησε να εννοηθεί ότι η ομάδα της Ημαθίας θα κλείσει άλλη μία μεταγραφή και θα φτάσουν τους 34 οι παίκτες που έχει στη δύναμή της.

Πραγματικά, πριν από λίγο, η Βέροια ολοκλήρωσε άλλη μία μεταγραφή, την 23η μέσα στο καλοκαίρι (συν τις επιπλέον ημέρες του Σεπτεμβρίου), και ανακοίνωσε την απόκτηση και του Σωτήρη Μπαλάφα. Ο 28χρονος μεσοαμυντικός, που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στην Ουκρανία έμεινε ελεύθερος και βρέθηκε στο στόχαστρο αρχικά του Πλατανιά και έπειτα του Πανιωνίου.

Τελικά η Βέροια κέρδισε την υπογραφή του με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής: «Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου ποδοσφαιριστή Σωτήρη Μπαλάφα. O ποδοσφαιριστής βρέθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της “Βασίλισσας” και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Μετά την υπογραφή δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα της Βέροιας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και υπόσχομαι να δώσω τα μέγιστα στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την επίτευξη των στόχων της.” Ο Σωτήρης επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο 25».