Τέλος εποχής για Θεοδωρίδη

Τίτλοι τέλους σε μια τεράστια καριέρα, που ξεκίνησε στον Άρη το 1997, έβαλε αιφνιδιαστικά την Παρασκευή ο Γιώργος Θεοδωρίδης! Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που μεταγράφηκε στον Αγροτικό το καλοκαίρι, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε Αθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, Εργοτέλη, Φρανκφούρτη, Παναιτωλικο, Απόλλωνα Λεμεσού και Παναιτωλικό, επικαλέστηκε προσωπικά ζητήματα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “H Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Θεοδωρίδη, ο οποίος αποχωρεί από την ενεργό δράση. Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, καθώς σοβαροί λόγοι και απαιτητικές καταστάσεις τον υποχρεώνουν να αφοσιωθεί σε προσωπικά ζητήματα. Στο κλείσιμο μίας σπουδαίας καριέρας ενός αθλητή με ήθος και ευγένια, η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας εύχεται στον Γιώργο Θεοδωρίδη κάθε ευτυχία και επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο”.

Η δήλωση του παίκτη: «Πρέπει να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον κύριο Θεοδωρίδη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της παρουσίας μου στο σύλλογο με περιέβαλε με απόλυτη εντιμότητα και υποστήριξη. Ευχαριστώ επίσης τον Παναγιώτη Διλμπέρη για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου. Θεωρώ ότι έστω για λίγο δούλεψα με έναν πολύ ταλαντούχο προπονητή που έχει λαμπρό μέλλον. Τέλος, πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, γιατί πρόκειται για άψογους επαγγελματίες και εξαιρετικούς χαρακτήρες. Δυστυχώς, οι σκέψεις μου αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε προσωπικά ζητήματα και δεν μπορώ να υποστηρίξω όπως πρέπει τις προσπάθειες τους και γενικά να συνεχίσω την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής. Ο Αγροτικός Αστέρας έχει μπροστά του μία σεζόν στην οποία μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα και εύχομαι να τα καταφέρει».