By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: “Πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας”
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΜΠΑΣΚΕΤΠΑΟΚ

“Πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας”

Τhessports
Last updated: 20/03/2014 19:24
Τhessports
Share
SHARE

Για τη σημαντικότητα του παιχνιδιού με την Κηφισιά μίλησε ο Γιώργος Δέδας στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

“Και μόνο να δει κανείς την βαθμολογία, αντιλαμβάνεται την σημασία του αγώνα. Παίζει ο 4 με τον 5και είναι αυταπόδεικτο ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Και για την Κηφισιά βεβαίως, αλλά η δική μας ομάδα μας νοιάζει. Απομένουν πλέον λίγα παιχνίδια για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, είμαστε στην τελική ευθεία και το γεγονός αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντικό το παιχνίδι του Σαββάτου. Δεν έχουμε περιθώρια για εντός έδρας απώλειες, αλλά αυτό δεν το έχουμε καν στο μυαλό μας. Σκεφτόμαστε τη νίκη και αυτό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει από την στιγμή που θα μπούμε στο γήπεδο”

Συνεχίζοντας, τόνισε: “Αν και νεοφώτιστη ομάδα, η Κηφισιά παίζει πολύ καλά, έχει έμπειρους παίκτες, πολύ καλούς Αμερικανούς και όταν σαν ομάδα βρήκε τους ρόλους της, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις. Νομίζω ότι θα είναι ένα ματς δύσκολο, εντελώς διαφορετικό από τον αγώνα του πρώτου γύρου. Οι συνθήκες θα είναι πολύ διαφορετικές. Έχουμε περισσότερο χρόνο για προετοιμασία για κάθε αγώνα, αλλά και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο πιστεύουμε ότι θα είναι διαφορετική. Μας άρεσε η εικόνα που υπήρχε στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, νομίζω ότι άρεσε σε όλους και σε εμάς, αλλά και στον κόσμο και κάτι παρόμοιο θέλουμε να ζήσουμε ξανά. Πολύ περισσότερο τώρα που το παιχνίδι συνδυάζεται και με την 20ή επέτειο από την κατάκτηση του Κυπέλλου Korac”.

Για την ειδική επετειακή στολή ο Δέδας, είπε: “Νομίζω ότι φορώντας αυτή την επετειακή φανέλα, εκτός του ότι είναι τιμή για μας που παίζουμε τώρα στον ΠΑΟΚ, τιμάμε και την ομάδα του 1994, που πήρε ένα Ευρωπαϊκό Κύπελλο και ειδικά εμείς οι μεγαλύτεροι μεγαλώσαμε μπασκετικά με αυτές τις στιγμές. Είναι και ένα επιπλέον κίνητρο για μας, να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Κι επειδή συνήθως στις γιορτές το μυαλό μπορεί να πάει αλλού, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και προσηλωμένοι στη δουλειά μας. Είμαστε αρκετά έμπειροι πιστεύω για να αποφύγουμε τις κακοτοπιές”.

Σχετικά άρθρα

Γυναικεία προσθήκη στην ΚΑΕ Ηρακλής
Έγκλημα και τιμωρία στην Μπανταλόνα
Πήρε έκταση, πάει να πάρει και παίκτες
Μούμπρου: «Σκληρή ομάδα ο ΠΑΟΚ – Ο τελικός θα κρατήσει… 80 λεπτά»
Ιτούδης: «Έφτασε η ώρα η Euroleague να καταργήσει το Final 4»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article “Να έρθει σύντομα η άνοδος…”
Next Article Δεκτή η προσφυγή της Καβάλας

Τελευταία νέα

Μεντιλίμπαρ: «Μπορούμε και πρέπει να βγούμε δεύτεροι»
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
10 May, 2026
Χάνει ΑΕΚ ο Ζαφείρης
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
10 May, 2026
Μεγάλη ανησυχία για τον τραυματισμό του Καρέτσα – Αποχώρησε με δάκρυα!
ΔΙΕΘΝΗ
10 May, 2026
Βαθμολογία Play Off: Η μάχη για τη δεύτερη θέση
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
10 May, 2026
Follow US