Προς την έξοδο ο Βεζένκοφ

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ δύσκολα θα παραμείνει την επόμενη χρονιά στον Άρη αν κρίνουμε από όσα λέει τις τελευταίες ημέρες κι ο ατζέντης του Ν. Λώτσος. Το μπάι άουτ του 18χρονου φόργουορντ, προκειμένου να αποδεσμευτεί από τον Άρη σύμφωνα με πληροφορίες είναι στις 250.000 ευρώ.

«Ο Αλέξανδρος θέλει να είναι σε ομάδα με προοπτικές. Ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη. Δεν είναι μόνο τι θα θέλαμε να κάνουμε αλλά και τι μπορούμε να κάνουμε. Για να υπάρξει μετακίνηση πρέπει να καλυφθεί το μπάι άουτ αλλά και να γίνει στον παίκτη πολύ συμφέρουσα πρόταση, αγωνιστικά. Αλλά είναι κάτι που θα μας απασχολήσει στο μέλλον. Μπορεί αυτό το καλοκαίρι, μπορεί το επόμενο», δήλωσε ο Ν. Λώτσος στα «Αθλητικά Νέα» για να συμπληρώσει:

«Ο Άρης έχει συμβόλαιο με τον Σάσα. Υπάρχουν πολλές ομάδες οι οποίες μας έχουν κάνει γνωστό ότι είναι διατεθειμένες να πληρώσουν το μπάι άουτ και να τον αποκτήσουν. Ωστόσο μπορεί να μη θέλει ο παίκτης να πάει σε αυτές και να προτιμήσει τον Άρη. Γιατί αυτό που θέλουμε για τον αθλητή αφορά κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι. Θα ήταν πολύ καλό και χρήσιμο να έχει δύο παιχνίδια την εβδομάδα και η ομάδα του να έχει υψηλούς στόχους ωστόσο ο παίκτης μπορεί να έχει αγωνιστική βελτίωση και με ένα παιχνίδι την εβδομάδα».