Επίθεση με μολότοφ σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ!

Επίθεση με μολότοφ σημειὠθηκε πριν από λίγα λεπτά σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 7 άτομα φορώντας κουκούλες έριξαν μολοτοφ στον συνδεσμο του ΠΑΟΚ «CLUB PΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» στη Δελφών ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά  με κατευθυνση στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας στην περιοχή για τον εντοπισμό των δραστων αλλά και σε συνδέσμους ομάδων της πόλης.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ ομάδα ατόμων που είχαν καλυμμένα τα χαραχκτηριστικά των προσώπων τους και χωρίς να φέρουν οποιαδήποτε διακριτικά, πέταξαν βόμβες μολότοφ στην πόρτα του Συνδέμου Φιλάθλων του ΠΑΟΚ « CLUB PAOK ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Ορέστου και Δελφών στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία κανείς δεν τραυματίστηκε όπως και δεν προκλήθηκαν άλλες ζημιές πλήν τις όποιες φθορές στη μεταλλική πόρτα όπου “έσκασαν” οι μολοτοφ. Μέσα στο “Σύνδεσμο Φιλάθλων” βρισκόταν μια μικρή ομάδα ατόμων που μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, βγήκαν και έσβησαν τη φωτιά αλλά οι “κουκουλοφόροι” είχαν εξαφανιστεί στα γύρω στενά.

Στην αστυνομία και την αρμόδια υπηρεσία για την Αθλητική Βία αμέσως σήμανε συναγερμός. Δικυκλιστές και περιπολικά χτενίζουν την περιοχή για να εντοπίσουν τους δράστες, ενώ έχουν στραμμένη την προσοχή τους και σε άλλους Συνδέσμους Φιλαθλων σε όλη τη Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό των δραστών αλλά και για κάθε άλλο ενδεχόμενο.

Μάλιστα μέχρι και διμοιρίες των ΜΑΤ κατευθύνονται προς Συνδέμους άλλων ομάδων για την αποφυγή κάθε ενδεχομένου.

πηγή: seleo.gr