ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας, πώς θα μπείτε…

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την Μπεσίκτας, αλλά και την είσοδο του κόσμο στο γήπεδο, εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«O ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015 στις 7μ.μ. στο PAOK Sports Arena την Besiktas για την 3ηαγωνιστική του Eurocup. Σχετικά με την είσοδο την φιλάθλων στο γήπεδο, από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζονται τα εξής…

–Για λόγους ασφαλείας και ύστερα από σχετική εισήγηση και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης της ομάδας και ως εκ τούτου, δεν θα επιτραπεί η είσοδος οργανωμένων φιλάθλων της Besiktas στο γήπεδο.

–Τα εισιτήρια διαρκείας ΙΣΧΥΟΥΝ στους αγώνες του Eurocup.

–Τα απλά εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ – Besiktas διατίθενται, σήμερα Δευτέρα (26/10) μόνο μέσω Internet (https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html και από το πρωί της Τρίτης από όλα τα κανάλια διάθεσης (PAOK Sports Arena, tickethour, καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και easy pay της Τράπεζας Πειραιώς). Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ – Besiktas, αλλά και του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (της επόμενης Δευτέρας 2/11), τα εισιτήρια του οποίου επίσης διατίθενται».