Αύριο τα σπουδαία για Μπερμπάτοφ!

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και η πρώτη εκτίμηση έκανε λόγο για θλάση στους προσαγωγούς.

Ωστόσο ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για πρώτου ή δευτέρου βαθμού κι έτσι δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη αν το χρονικό διάστημα της απουσίας του από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ θα είναι μεγάλο.

Ο Βούλγαρος θα κάνει στις 20:30 την μαγνητική τομογραφία, η οποία θα εξεταστεί από τον γιατρό του ΠΑΟΚ πριν από την αυριανή προπόνηση, οπότε και θα γίνει γνωστό το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη.

Σίγουρα θα απουσιάσει από τις δύο προσεχείς αναμετρήσεις του Δικεφάλου με Πανθρακικό (κύπελλο) και Αστέρα Τρίπολης (πρωτάθλημα), ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για τον ευρωπαϊκό παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης με την Κράσνονταρ στη Σερβία.

Παράλληλα, αύριο θα γίνει γνωστό πόσο σοβαρό είναι ο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Λέοβατς, ο οποίος επίσης ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, έχοντας ενοχλήσεις, ενώ θετικά είναι τα μηνύματα από τους Τσίμιροτ, Κωνσταντινίδη, Κίτσιου και Σαββίδη, που είναι καλύτερα και το διάστημα της επιστροφής τους σε αγωνιστική δράση υπολογίζεται το πολύ, σε μία εβδομάδα.