Ποια ιστορική ελληνική ομάδα έκανε πρόταση στον προπονητή της Εθνικής Κύπρου;

Ελληνική ομάδα και μάλιστα… ιστορική, έκανε επίσημη πρόταση στον Πάμπο Χριστοδούλου.

Το γραφείο μάναζερ που τον εκπροσωπεί, ανακοίνωσε πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου δέχτηκε, εκτός από την ΑΕ Λεμεσού, πρόταση το περασμένο Σάββατο από ελληνική σύλλογο.

Πάντως, όπως τονίζεται, ο 48χρονος αρνήθηκε να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις μέχρι να οριστικοποιηθεί η συνάντησή του με την διοίκηση της Κυπριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το οποίο αναμένεται τις προσεχείς ημέρες.

Αναλυτικά:

«Μετά την ΑΕΛ, Ελληνική ομάδα, από τις θεωρούμενες ιστορικές, κατέθεσε προχτές πρόταση στο γραφείο μας, για συνεργασία με τον προπονητή της Εθνικής Κύπρου, κο Πάμπο Χριστοδούλου.

Καθ’ ότι όμως, ο Κύπριος τεχνικός θεωρεί υποχρέωση του να μιλήσει πρώτα με την ΚΟΠ, αρνήθηκε να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις. Το κρίσιμο ραντεβού με την κυπριακή Ομοσπονδία, αναμένεται να οριστικοποιηθεί, τις επόμενες μέρες.

Η πραγματικά εντυπωσιακή παρουσία του Εθνικού συγκροτήματος της Κύπρου, έφερε στο προσκήνιο τις ικανότητες του τεχνικού της, ξεπερνώντας τα κυπριακά σύνορα, κάτι που ανεβάζει γενικά το όλο ίματζ του κυπριακού ποδοσφαίρου».

Πάντως δεν είναι πολλές οι ελληνικές ιστορικές ομάδες, στις οποίες υπάρχει θέμα προπονητη…