Ξέσπασμα Τούντορ κατά παικτών και διαιτητή!

Πολλά και σοβαρά παράπονα από τους παίκτες του είχε ο Ίγκορ Τούντορ και φρόντισε να το πει ξεκάθαρα στη συνέντευξη Τύπου, αν και ονόματα δεν χρησιμοποίησε. Επίσης αναφέρθηκε και στη διαιτησία του Παππά, από τον οποίο επίσης είχε πολλά παράπονα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη:

Εξήγηση για την ήττα: «Δεν ξέρω τι έγινε στο ημίχρονο. Στο πρώτο ήμασταν πάρα πολύ καλοί και στο β’ κάναμε τη χειρότερή μας εμφάνιση από τη στιγμή που έχω έρθει στον ΠΑΟΚ».

Για την αλλαγή του Ζαϊρο με τον Αθανασιάδη, που έφερε πολλές αλλαγές μέσα στην ομάδα: «Ο Ζάιρο βγήκε γιατί δεν ήμουν ικανοποιημένος το πρώτο ημίχρονο κι επειδή ήθελα έναν επιθετικό για να είναι πιο κοντά στο γκολ. Και ο Γκάρι πήγε αριστερά γιατί από εκεί είναι πιο επικίνυδνος, ενώ και ο Λέοβατς είχε ενοχλήσεις».

Γιατί δεν έκανε τρίτη αλλαγή: «Δεν είχαμε κάποια λύση στο επιθετικό κομμάτι. Δεν είχα κάποιο επιθετικογενή ποδοσφαιριστή γιατί ο Μπερμπάτοφ και ο Μυστακίδης τραυματίες».

Για το αν έχει παράπονα από παίκτες: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Είμαι απογοητευμένος από τη εμφάνιση στο β’ μέρος και απογοητευμένος από την εμφάνιση κάποιων ποδοσφαιριστών»

Για το πως εξηγεί ότι ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας και πολλές ευκαιρίες, δεν κατάφερε να κερδίσει: «Στις ομάδες υπάρχουν απλά ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά. Επρεπε να έχουμε περισσότερους με ποιότητα. Αυτή τη στιγμή ο Μακ έχει δέκα γκολ και μετά είναι ο Πέλκας με 3-4 γκολ. Χρειαζόμαστε περισσότερους ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Ή δεν έχουμε παίκτες ή οι παίκτες που έχουμε δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αυτή είναι η ειλικρινής απάντησή μου».

Για το ότι χρησιμοποίησε τον Σάμπο στα δεξιά: «Αυτό με τον Σάμπο θα το δούμε γιατί έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε αυτή τη θέση. Σχετικά με τον Κοροβέση, δεν έμεινα ικανοποιημένος στον προηγούμενο αγώνα και γι’ αυτό δεν τον χρησιμοποίησα σήμερα».

Για το αν έχει εξήγηση για το τι φταίει στην τελική προσπάθεια: «Είμαστε μια ομάδα που πρέπει να παλέψει 90 λεπτά, ενώ το ποδόσφαιρο έχει να κάνει και με την ατομική ποιότητα. Όπως είδαμε ο παίκτης του Αστέρα πέρασε τρεις δικούς μας κι έβαλε το γκολ».

Για το αν τελικά ο ΠΑΟΚ έχασε επειδή ο Αστέρας τον… κλείδωσε: «Αλλαξε κάποια πράγματα ο Αστέρας, αλλά κυρίως ο τρόπος παιχνιδιού του ήταν να κερδίσει φάουλ και να κάνει μακρινές μπαλιές. Εμένα δε μου αρέσει αυτός ο τρόπος. Ο Αστέρας σήμερα εκτός από τους δικούς του παίκτες είχε κι έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που φορούσε άλλο χρώμα φανέλα…»

Αν θα φέρει πίεση στην ομάδα ενόψει Κράσνονταρ: «Πάντα υπάρχει ένταση και πίεση. Αυτό που προέχει είναι να μιλήσουμε με τους παίκτες για να δούμε γιατί δεν παίξαμε καλά έτσι».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ από στημένα: «Τα γκολ από τα στημένα δεν έχουν να κάνουν με το αν υπάρχουν πολλά άτομα στην άμυνα. Είναι θέμα συγκέντρωσης. Το δουλεύουμε στις προπονήσεις και προσπαθούμε να το διορθώσουμε».