By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Δεν τον θέλουν, δεν φεύγει
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΓ΄ΕΘΝΙΚΗΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν τον θέλουν, δεν φεύγει

Τhessports
Last updated: 07/11/2015 10:02
Τhessports
Share
SHARE
Την ίδια ώρα που η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης στον αγωνιστικό χώρο, στο διοικητικό επίπεδο η κατάσταση παραμένει «θολή», με τον Γιώργο Ιωακειμίδη, τον νυν έφορο του Απόλλωνα να δηλώνει ότι αν δεν πάρει τα χρήματα που έχει βάλει από την αρχή της σεζόν δεν αποχωρεί.

Από την άλλη, η διοίκηση του ερασιτέχνη να δείχνει πως επιθυμεί την αποπομπή του και μάλιστα την Τρίτη πριν από το παιχνίδι με τον Άρη ανέλαβε την πρωτοβουλία και πλήρωσε τους ποδοσφαιριστές, ερήμην του Ιωακειμίδη. Θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές «αδειάζοντας» με τον τρόπο αυτόν τον έφορο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παράλληλα, στην επιφάνεια βγήκε και ότι τα χρήματα της αποστολής για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου επίσης πλήρωσε ο ερασιτέχνης, ενώ από τη διοίκηση επίσης «πατούν« ότι σε πολλές από τις υποχρεώσεις του ο Γιώργος Ιωακειμίδης δεν είναι συνεπής (ήρθε και εξώδικο από ξενοδοχείο για οφειλή). Ο έφορος απαντά ότι όλα αυτά έγιναν χωρίς να γνωρίζει ο ίδιος τίποτα, ενώ επαναλαμβάνει ότι είναι σε θέση να καλύψει το φετινό μπάτζετ.

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν την κρίσιμη γενική συνέλευση της Δευτέρας, στην οποία θα κατατεθεί επίσημα η πρόταση Περσίδη για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Πρόταση που όπως φαίνεται έχει έρεισμα μέσα στη διοίκηση του ερασιτέχνη, αλλά και σε αρκετά μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Πηγή : Μέτροσπορ

 

Σχετικά άρθρα

ΠΑΟΚ: Δύο ακόμα ανανεώσεις για τις νταμπλούχες
ΠΣΑΠΠ για τον Μάριο Οικονόμου: «Θρηνούμε και δεν υπάρχουν λέξεις…»
Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά με οδύνη τον Μάριο Οικονόμου…
Πήρε θέση για Τσάλοφ και Οζντόεφ ο Λουτσέσκου
Πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Μάριος Οικονόμου
TAGGED:Απόλλων Καλαμαριάς
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Το νέο μήνυμα για την άδεια Θύρα 4
Next Article Αγωγή του Ριμπερί στο CNN

Τελευταία νέα

Περσίδης: «Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ, μίλησα με τον Τρινκιέρι»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
1 June, 2026
Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
LIFE
1 June, 2026
Ζήσης: «Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα είναι ανταγωνιστικές»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
«Στασιμότητα για Σπανούλη και Ερυθρό Αστέρα»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
Follow US