«Τι να σας πω περισσότερα;»

Ο Άρης στην Αμαλιάδα έχασε ένα… δικό του παιχνίδι και σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη, βασικά… συστατικά της ήττας ήταν η κακή διαχείριση των τελευταίων λεπτών και η έλλειψη συγκέντρωσης.

Μεταξύ άλλων ο προπονητής του Άρη είπε: «Είχαμε μια δύσκολη βδομάδα γιατί ηττηθήκαμε και στο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι. Είχαμε κακή διαχείριση στα τελευταία 4,5 λεπτά του αγώνα. Δεν είχαμε συγκέντρωση, γι’ αυτό και χάσαμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για την επόμενη αναμέτρηση σε τρεις μέρες. Δεν διαχειριστήκαμε σωστά τον χρόνο σε σχέση με τη μπάλα. Είχαμε και κακή επίθεση. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αυτό. Τι να σας πω περισσότερα;».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Τσούπκοβιτς, ο Πρίφτης ανέφερε: «Είναι απόφαση που έχει σχέση με το αγωνιστικό. Δεν υπάρχει κανένα θέμα».

Δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός του Άρη, Σπύρος Μούρτος: «Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για τη νίκη. Από αύριο κιόλας ξεκινάμε την προετοιμασία για το πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι της Τετάρτης. Σήμερα μπορεί να ήταν θέμα επικοινωνίας, λαθών και κάποια τυχερά σουτ που πέτυχε ο Κόροιβος».