By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ανάστατοι κι οι πράκτορες
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
LIFE

Ανάστατοι κι οι πράκτορες

Τhessports
Last updated: 19/11/2015 10:18
Τhessports
Share
SHARE

«H κυβέρνηση αποφάσισε την επιβολή φόρου στα νόμιμα τυχερά παιχνίδια. Απόφαση, με άμεση και καταστροφική επίπτωση στους ήδη χαμηλούς τζίρου μας.

Από σήμερα αρχίζει αγώνας με όποια μέσα διαθέτουμε για την ανατροπή αυτής της απόφασης, με όποιο τρόπο κι αν επιτευχθεί», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ ΑΕ.

«Ο τομέας των νόμιμων τυχερών παιχνιδιών, που προσφέρει εκατοντάδες εκατομμύρια ετησίως στα κρατικά ταμεία, κινδυνεύει να καταστραφεί» επισημαίνουν μεταξύ άλλων οι πράκτορες και αναφέρουν ότι «αν επιβληθεί ο φόρος κινδυνεύουν με κλείσιμο 1.000 πρακτορεία, 6.000 εργαζόμενοι στην ανεργία, προβλήματα σ’ εμάς και τις οικογένειες μας».

Επισημαίνουν επίσης ότι δεν θα επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι. «Με την αναμενόμενη πτώση του τζίρου πάνω από 25% όπως λένε οι μελέτες ανεξάρτητων αναλυτών, τα συνολικά τους έσοδα θα είναι λιγότερα από τα τωρινά, για τα κρατικά ταμεία».

Αναφέρουν επίσης ότι «οι παράνομοι όμως μένουν ανεξέλεγκτοι. Και όχι μόνο αυτό, τώρα ενισχύονται, αφού προς αυτούς θα στραφεί ένα τμήμα των πελατών μας. Όπως και οι 24 προσωρινά αδειοδοτημένες Ιντερνετικές εταιρίες που δίνουν φόρους ψίχουλα, στο κράτος».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου
Θεσσαλονίκη: Κλείνει από σήμερα το μετρό
Κατέθεσε μήνυση ο Μαρινάκης – Η απάντηση του Δημητριάδη
Πένθος: «Έφυγε» η Γωγώ Μαστροκώστα
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article H επένδυση του Μπερμπάτοφ
Next Article Έβγαλε νοκ άουτ τον άνθρωπό του!

Τελευταία νέα

Ξανά στον ΠΑΟΚ ο Μάτος: Ο νέος ρόλος του Βιεϊρίνια!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
6 June, 2026
«Κόλλησε» η Εθνική Νέων στην Τούμπα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
6 June, 2026
Δουβίκας: «Σημαντικό να παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους, θα το αντιμετωπίσουμε ως επίσημο»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
6 June, 2026
Γιοβάνοβιτς: «Αυτή η ομάδα θα βγει πιο δυνατή από όσα πέρασε»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
6 June, 2026
Follow US