Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Αθηναίου!

Στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Άρη, ο Γιάννης Αθηναίου όχι μόνο επιβεβαίωσε πώς ο μάνατζερ του κ. Δημητρόπουλος (είναι ο ίδιος που εκπροσωπεί και τον Αγγέλου ο οποίος επίσης έφυγε στα μέσα της σεζόν από την ομάδα), τον έχει συμφωνήσει με την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά αποχαιρέτησε και κάποιους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών η οποία ουσιαστικά δεν θα αποφέρει κανένα όφελος στην ΚΑΕ κι ας προσπαθούν κάποιοι να χρυσώσουν το χάπι περί οφέλους της τάξης των 50.000 ευρώ, υπολογίζοντας τα χρήματα πoυ θα έπαιρνε και από τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του.

Είναι ντροπή για τον Άρη να χάνει μεσούσης της σεζόν παίκτες πρώτης γραμμής λες και πρόκειται για ομαδούλα της σειράς χωρίς καν η διοίκηση να θέτει ζήτημα σοβαρής αποζημίωσης.

Ο μάνατζερ του Αθηναίου έψαχνε εδώ και καιρό ομάδα γι΄ αυτόν, κι όταν είχαν διαρρεύσει πληροφορίες γι΄ αυτό, ο ίδιος ο Αθηναίου είχε βγάλει μία δήλωση, με την οποία έλεγε τα εξής :«Θέλοντας να βάλω ένα τέλος στην παραφιλολογία περί αποχώρησής μου από την ομάδα, που μόνο κακό της κάνει στην παρούσα φάση ανασυγκρότησής της, δηλώνω ότι δεν επιθυμώ να αποχωρήσω από τον Άρη και θα συνεχίσω να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων του».Καλύτερα να μασάς…