Δήλωση του (απόντα) Ιωαννίδη

Ο Γιάννης Ιωαννίδης δεν ήταν παρών στη χθεσινή γιορτή για τα 100 χρόνια ζωής του Άρη και τοποθετήθηκε με μία γραπτή δήλωση, που μοιράστηκε ως δελτίο τύπου, για την ομάδα της καρδιάς του, όπως ο ίδιος αναφέρει.

Ο πρώην υπουργός και νυν υποψήφιος περιφερειάρχης, είχε σκοπό να μεταβεί έστω και καθυστερημένα στο Αλεξάνδρειο, λόγω υποχρεώσεων, που είχε νωρίτερα, ωστόσο ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του ότι η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και επέλεξε να μην παραστεί. Αυτή η ενημέρωση, δόθηκε έστω και ανεπίσημα από ανθρώπους, που βρίσκονται δίπλα του.

Αναλυτικά, η γραπτή δήλωση του Ιωαννίδη :

«Γιορτάζουμε σήμερα τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας της καρδιάς μας. Του ανυπέρβλητου ΑΡΗ, με την ένδοξη ιστορία και τη σημαντικότατη κοινωνική προσφορά . Μέσα από τις επιτυχίες του ΑΡΗ, εκατομμύρια λαού ταξίδεψε σε στιγμές ευτυχίας, εκατομμύρια παιδιά γνώρισαν και αγάπησαν τον αθλητισμό.

Όσοι από εμάς είχαμε την ευλογία να αποτελούμε κομμάτι αυτής της ομάδας στέλνουμε στους φιλάθλους του ΑΡΗ, όπου γης, ένα μήνυμα: Καμία δυσκολία, κανένα προσωρινό εμπόδιο δεν είναι ικανό να κάμψει αυτήν την ιστορική ομάδα.

Αφήστε το στίχο του ποιητή να σας οδηγήσει “Μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά”».