By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Συμφωνία για την Τούμπα
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμφωνία για την Τούμπα

Τhessports
Last updated: 14/03/2016 10:41
Τhessports
Share
SHARE

Θέμα χρόνου θεωρείται η ολοκλήρωση της συμφωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το Υπουργεί Εθνικής Αμυνας για τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας.

Τα στρέμματα που περιβάλλουν την Τούμπα ανήκουν στην δικαιοδοσία του Υπουργείου που δεν μπορεί να τα εκμεταλλευτεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρότεινε να ενοικιάσει το χώρο προκειμένου να τον περιφράξει και να δημιουργήσει μια πρώτη ζώνη ελέγχου και ασφάλειας όχι μόνο για τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ αλλά και για διάφορες καθημερινές χρήσεις. Η συζήτηση ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια και τώρα φαίνεται πως φτάνει στο τέλος.

Τα συμβόλαια –προβλέπουν ενοικίαση των στρεμμάτων από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για 50 χρόνια και συγκεκριμένο αντίτιμο για κάθε χρόνο- είναι έτοιμα και σύντομα θα υπογραφούν για να ξεκινήσουν οι εργασίες περίφραξης γύρω από την Τούμπα. Η συμφωνία πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Τo Υπουργείο εξασφάλισε ένα σταθερή ετήσιο εισόδημα και ο ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να περιφράξει την περιουσία του και να αυξήσει τον βαθμό ασφάλειας όχι μόνο του γηπέδου αλλά και των εργαζόμενων στην ΠΑΕ και φυσικά των φιλάθλων που παρακολουθούν τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Σχετικά άρθρα

ΠΑΟΚ: Δύο ακόμα ανανεώσεις για τις νταμπλούχες
ΠΣΑΠΠ για τον Μάριο Οικονόμου: «Θρηνούμε και δεν υπάρχουν λέξεις…»
Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά με οδύνη τον Μάριο Οικονόμου…
Πήρε θέση για Τσάλοφ και Οζντόεφ ο Λουτσέσκου
Πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Μάριος Οικονόμου
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article “Θέλω να μείνω…”
Next Article Το… γύρισε το ματς ο πρόεδρος!

Τελευταία νέα

Περσίδης: «Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ, μίλησα με τον Τρινκιέρι»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
1 June, 2026
Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
LIFE
1 June, 2026
Ζήσης: «Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα είναι ανταγωνιστικές»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
«Στασιμότητα για Σπανούλη και Ερυθρό Αστέρα»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
Follow US