Το σόου Σάντσες και το λάθος

Ο Λόρι Σάντσες ζήτησε συγγνώμη από τον ρεπόρτερ της Nova, Ευγένη Δαδαλιάρα, για την… αρπαγή του μικρόφωνου κατά τη διάρκεια της διακοπής του αγώνα στην Κομοτηνή, με τον Κουκουλάκη να ακυρώνει (σωστά) το γκολ του Παπαζαχαρία.

«Ηταν λάθος μου. Πάνω στην ένταση του αγώνα δεν συγκρατήθηκα, όπως έπρεπε να κάνω. O διαιτητής είχε δίκιο και σωστά δεν μέτρησε το γκολ που πετύχαμε», είπε ο προπονητής του Απόλλωνα, που έδωσε μοναδικό σόου στο ματς με τον Πανθρακικό.

Καλύτερη στιγμή του Ιρλανδού, όταν έφυγε από τον πάγκο της ομάδας του για να μην δει την τελευταία φάση του αγώνα. Στο 94ο λεπτό ο Πανθρακικός κέρδισε φάουλ σε καλή θέση. Ο Λόρι Σάντσες σηκώθηκε από τον πάγκο του, απομακρύνθηκε και γύρισε την πλάτη προς τον αγωνιστικό χώρο. Η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Απόλλωνα, μετά από μερικά λεπτά ήρθε η λήξη του αγώνα με τον προπονητή της αθηναϊκής ομάδας να δηλώνει περιχαρής: «Αξίζαμε τη νίκη, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, θα χάναμε από μια ομάδα που έκανε τρεις ευκαιρίες και πέτυχε δύο γκολ».