Ενας αγώνας – μια χρονιά για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

Οι κόποι μιας χρονιάς κρίνονται για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ στον 5ο αγώνα των πλέι άουτ με αντίπαλο τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου το μεσημέρι (16:00) της Τετάρτης (2/4) στο PAOK Sports Arena. Μπορεί η συγκεκριμένη ημέρα να είναι αφιερωμένη στον πρώτο ημιτελικό του ποδοσφαίρου με τον Ολυμπιακό, ο οποίος αρχίζει στις 19:00, αλλά στον ΠΑΟΚ θεωρούν, και καλά κάνουν, πως «ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο η μπάλα…».

Η σειρά με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου είναι στο 2-2 και όποια ομάδα κερδίσει στον 5ο «τελικό» θα παραμείνει στην Α1 κατηγορία. Στον ΠΑΟΚ οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν τρόπο να φέρουν τον κόσμο στο PAOK Sports Arena, αλλά ήδη οι σύνδεσμοι δείχνουν να στέκονται στο πλευρό των κοριτσιών.

Με ανάρτηση του στο Facebook ο ΣΦ ΠΑΟΚ Νεάπολης, από τους πιο δυναμικούς συνδέσμους του ΠΑΟΚ, αναφέρεται στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ και ουσιαστικά καλεί κι αυτός τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του ΠΑΟΚ για παραμονή στην κατηγορία.

Μάλιστα, στην ίδια ανάρτηση γίνεται αναφορά στην παρουσία 50 φίλων του ΠΑΟΚ από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθηνών στον αγώνα που έγινε στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου και τον οποίο κέρδισε ο Δικέφαλος με 67-66 ισοφαρίζοντας σε 2-2. Δείχνοντας πως η παρουσία τους έπαιξε καθοριστικό ρόλο…