Γεωργιάδης: «Θέλουμε το κύπελλο»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης «υπέγραψε» ως ποδοσφαιριστής τους δύο τελευταίους τίτλους του ΠΑΟΚ και τώρα ετοιμάζεται για την Τρίτη μεγάλη πρόκληση. Να οδηγήσει τον Δικέφαλο, ως προπονητής, στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV ο Ελληνας προπονητής έδειξε πόσο πολύ θέλουν αυτόν τον τίτλο και μέσα στην ομάδα. «Είμαστε σε καλή κατάσταση. Βλέπω τους παίκτες μου με πολύ διάθεση, έχουμε πολλές καλές στιγμές μέσα στο παιχνίδι μας, βέβαια υπάρχουν και τα λάθη που τα πληρώνουμε, αλλά γενικά είμαστε σε καλή κατάσταση», περιγράφοντας το κλίμα στην ομάδα.

– Τι σημαίνει ένας τίτλος με τον ΠΑΟΚ;

«Η χαρά που παίρνεις κατακτώντας ένα τρόπαιο με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη,  εισπράττεις πολύ ικανοποίηση και δίνεις μεγάλη χαρά στον κόσμο της ομάδας. Γι’ αυτό γνωρίζω πολύ καλά πόσο σημαντικός είναι ένας τίτλος για μας. Αυτός είναι ο στόχος μας. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

– Υπάρχει πίεση ενόψει των ημιτελικών με τον Ολυμπιακό;

«Αντέχουν δεν αντέχουν την πίεση του ΠΑΟΚ, είμαστε όλοι υποχρεωμένοι, γιατί βρισκόμαστε σε μια μεγάλη ομάδα, να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι, να σκέφτονται πρωταθλήματα, τίτλους, έφτασε η ώρα να παίξουμε δύο σημαντικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό έχουν επιλεγεί οι παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ μας. Για να κερδίζουν τίτλους, να σκέφτονται ώριμα και δείχνουν να το θέλουν πάρα πολύ αυτόν τον τίτλο. Ελπίζω να ανταποκριθούμε».

– Πως βλέπει τον αυριανό αγώνα στο «Καραϊσκάκης»;

«Δύο παιχνίδια υψηλού επιπέδου. Εύχομαι οι φίλαθλοι και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη να είναι όπως πρέπει να είναι. Οι διαιτητές να είναι σε υψηλό επίπεδο, να κάνουν καλά τη δουλειά τους και οι ποδοσφαιριστές να ανταποκριθούν. Να κερδίσει ο καλύτερος, ο πιο τυχερός, αλλά θέλουμε να είμαστε εμείς που θα πάρουμε την πρόκριση, το πιστεύω και θα είμαστε εμείς που θα περάσουμε στον τελικό».