Ένσταση η Καρδίτσα, καταγγελία ο Παναιγιάλειος!

Τα όσα ακούστηκαν κατά την διάρκεια της χθεσινής εκπομπής “Δίκη στον ΣΚΑΪ” για τις ενημερότητες τριών ομάδων της Football League και συγκεκριμένα του Φωστήρα, του Απόλλωνα 1926 και της Αναγέννησης Γιαννιτσών, προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της Καρδίτσας, η διοίκηση της οποίας κατέθεσε ένσταση, προκειμένου να εξεταστούν όλες οι φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες των ομάδων.

Αυτό συνέβη σήμερα (1/4) το μεσημέρι και προς το παρόν παραμένει άγνωστο εάν θα υπάρξει εξέλιξη κατά την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την ερχόμενη Πέμπτη (3/4) οπότε και είναι προγραμματισμένο να γίνει η κλήρωση των πλέι-οφ, αλλά και να επικυρωθεί η βαθμολογία.

Από την πλευρά της πάντως, η Θεσσαλική ΠΑΕ, ζητά την άμεση εξέταση όλων των εγγράφων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όλες οι ομάδες πληρούν τις προϋποθέσεις για να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα. Εξάλλου και η ίδια στο παρελθόν την έχει…πατήσει, καθώς έπεσε δύο κατηγορίες πριν από τρία χρόνια για μια οφειλή της τάξεως των 200 ευρώ.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Καρδίτσα κατέλαβε την πέμπτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στον Βόρειο Όμιλο, γεγονός που σημαίνει ότι αποκτά έννομο συμφέρον από την στιγμή που ο Φωστήρας μπήκε στην διαδικασία των πλέι-οφ.

Την ίδια ώρα και ο Παναιγιάλειος με έγγραφη καταγγελία του ζητά την μη επικύρωση της βαθμολογίας και την ματαίωση της κλήρωσης των πλέι-οφ μέχρι να διευκρινηστεί το τι ακριβώς έχει γίνει στην συγκεκριμένη υπόθεση.