Πόσο άλλαξα, πόσο άλλαξες…

Αν επαληθευτούν, λέμε αν, τα σενάρια για τις ενδεκάδες των δύο «μονομάχων» σήμερα το απόγευμα (19:00) στην «αρένα» του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τότε θα δούμε εντελώς διαφορετικές ενδεκάδες σε σχέση με το προηγούμενο ματς των δύο ομάδων στον Πειραιά.

Τότε που το… κοντέρ σταμάτησε στα τέσσερα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως δεν θα έχει απόψε καμία σχέση με εκείνη του περασμένου Νοεμβρίου. Μήπως, όμως, θα έχει σχέση η ενδεκάδα του Στέφενς μ’ αυτή που σκέφτεται να κατεβάσει ο Γεωργιάδης; Απολύτως, καμία…

Από τον Ιανουάριο δεν υπάρχουν Μήτρογλου και Βάις για τον Ολυμπιακό, ενώ ο Σαβιόλα προέρχεται από τραυματισμό και ο Ολαϊτάν είναι νοκ άουτ. Εκείνο το βράδυ του Νοεμβρίου σκόραραν για την ομάδα του Πειραιά οι Μήτρογλου, Σαβιόλα, Φουστέρ και Κάμπελ. Από τους τέσσερις μόνον ο Κοσταρικανός θα ξεκινήσει σήμερα στην ενδεκάδα που λέγεται ότι θα επιλέξει ο Μίτσελ. Αν επαληθευτούν, λέμε αν, τα σενάρια που θέλουν να ξεκινούν οι Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέβας, Μαρκάνο, Μανωλάς, Μανιάτης, Εντινγκά, Ντομίνγκεζ, Πέρες, Κάμπελ, και Βαλντέζ, τότε οι αλλαγές θα είναι κατά 6/11 σε σχέση με την ενδεκάδα του περασμένου Νοεμβρίου.

Πάμε και στον ΠΑΟΚ. Ο Στέφενς είχε παρατάξει στο «Γ. Καραϊσκάκης» μια ενδεκάδα που εκτέθηκε, μετά το 1-0 του Μήτρογλου, αλλά από τους 11 που ξεκίνησαν τότε δεν θα υπάρχουν σήμερα οι Χακόμπο, Κατσικάς, Λίνο, Τζιόλης, Λάζαρ και Σαλπιγγίδης. Ο Δικέφαλος τον Ιανουάριο έφερε στην Τούμπα Νάτχο και Ινσαουράλδε, ο Κάτσε επέστρεψε στην ομάδα, ενώ Γλύκος και Τζαβέλλας μονιμοποιήθηκαν στο αρχικό σχήμα.