Δύο διοικήσεις, 4 προπονητές, 36 παίκτες!

Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, όμως σε μερικές περιπτώσεις βοηθούν στο να βγουν διάφορα συμπεράσματα. Σημαντικά ή μη, ο κόσμος θα το κρίνει, αλλά μια αγωνιστική περιόδος με δύο διοικήσεις, τέσσερις προπονητές και 36 ποδοσφαιριστές με λεπτά συμμετοχής, αντιλαμβάνεστε, πως δύσκολα θα είχε διαφορετική κατάληξη.

Στον Άρη της σεζόν 2013-2014 έγιναν όλα τα παραπάνω. Σε μια «μαύρη χρονιά» οι κίτρινοι ενδεχομένως να έσπασαν και κάθε ρεκόρ (αυτό είναι θέμα προς διερεύνηση), αλλά επί της ουσίας, οι αριθμοί δείχνουν πόσο… τραγικά ήταν τα πράγματα για την ομάδα.

Για διοικήσεις και προπονητές είναι λίγο-πολύ γνωστά τα πράγματα. Από τον Ηλιάδη στον Σκόρδα (και παραλίγο και σε τρίτο σχήμα) και από τον Χατζηνικολάου, στον Μιλίνκοβιτς, μετά στον Σούλη Παπαδόπουλο και πλέον στο τωρινό σχήμα με επικεφαλής (επί της ουσίας) τον Γιώργο Φοιρό.

Για τους παίκτες που φόρεσαν φέτος την φανέλα του Άρη στο πρωτάθλημα, θα χρειαστεί λίγο περισσότερος χώρος, 36 είναι ζωή να ‘χουν, με τον αριθμό αυτό ενδεχομένως να αυξηθεί τις τελευταίες δύο αγωνιστικές.

ΤΡΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ: Διούδης, Μπουζάνης και Γουναρίδης.

ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ: Κύργιας, Γιαννίτσης, Καραγκούνης, Πουλίδο, Τσουμάνης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής (έχει χρησιμοποιηθεί και ως αμυντικό χαφ), Βαγγέλη, Ψυχογιός, Βλάχος, Έλσνερ (αν και αποκτήθηκε ως μέσος…), Καρασαλίδης, Μπουγαϊδης.

ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ: Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τάτος, Κοτσαρίδης, Ίμπε, Καμινιώτης, Σταυρόπουλος, Ηρακλής (μερικά ματς έπαιξε και ως κεντρικός αμυντικός), Κουσίδης, Ρένια, Τσιάρας, Καραγιάννης, Γ. Παπαδόπουλος, Τσουκάνης.

ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ: Αγκάνθο, Αγγελούδης, Ουντότζι, Μπακασέτας, Μανιάς.