Παρέλαση μάνατζερ απόψε…

Ατζέντηδες, μάνατζερ, εκπρόσωποι ομάδων απ’ ολόκληρη την Ευρώπη θα είναι σήμερα στις κερκίδες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσουν τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου.

Ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων είναι στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και όπως και να το κάνουμε το αποψινό ματς είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για πολλές ομάδες να τσεκάρουν τις αληθινές δυνατότητες κάποιων παικτών.

Από τον Ολυμπιακό λέγεται πως ο Νο1 στόχος αγγλικών, ιταλικών και γερμανικών ομάδων είναι ο Κώστας Μανωλάς για χάρη του οποίου θα βρεθούν απόψε στο Φαληρικό στάδιο πολλοί μάνατζερ και σκάουτερ ξένων ομάδων. Αλλωστε, ο Ολυμπιακός δεν έκλεισε ποτέ την πόρτα σε κανέναν ποδοσφαιριστή, ούτε είπε «όχι» σε πωλήσεις, με τελευταία παραδείγματα αυτά των Μήτρογλου και Βάις.

Εκπρόσωποι, όμως, θα είναι σήμερα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και για παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Μπίρμπας Νάτχο, είναι φυσιολογικό να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, οι εκπρόσωποι του κάνουν καλή δουλειά, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, με τον Ισραηλινό μέσο να είναι στο μπλοκάκι κυρίως ιταλικών ομάδων, ενώ στις εξέδρες θα βρίσκονται και άνθρωποι της ρωσικής και πάμπλουτης Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.