«Φτιαχνόμουν στην Τούμπα»!

Δεν είναι ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που μιλάει με κολακευτικά λόγια για την Τούμπα. Όπως και να το κάνουμε όμως, όταν ακούς από τον Γρηγόρη Γεωργάτο να μιλάει όπως μίλησε σήμερα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αντιλαμβάνεται ο καθένας την αξία και την δυναμική των φίλων του Δικεφάλου.

«Φτιαχνόμουν στην Τούμπα. Πήγαινα επίτηδες για προθέρμανση προς την θύρα 4. Αναζητούσα το βρίσιμο της κερκίδας. Τρελαινόμουν να παίζω στην Τούμπα», είπε ο πρώην ερυθρόλευκος άσος και νυν υπεύθυνος στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Μάλιστα, θυμήθηκε πως «ανεβαίνοντας τον… Γολγοθά, όπως τον έλεγα, από το ξενοδοχείο για την Τούμπα φτιαχνόμουν με την ατμόσφαιρα του κόσμου», είπε και θυμήθηκε τον χαμένο για τον Ολυμπιακό και τον ίδιο τελικό του 2001 στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Σε εκείνο τον τελικό ο ΠΑΟΚ ήταν πιο προσηλωμένος από μας. Το είχαμε κερδίσει πριν την σέντρα και το πληρώσαμε. Νομίζαμε ότι επειδή ο τελικός ήταν στην Αθήνα είχαμε πάρει ήδη το κύπελλο».

Ο Γεωργάτος έδωσε τα προγνωστικά του για τον αποψινό ημιτελικό μιλώντας στον Arena FM 89,4.

«Χωρίς προβλήματα και έκτροπα. Είναι δύο μεγάλες ομάδες με δυναμική, ο καλύτερος μέσα στον αγωνιστικό χώρο να κερδίσει την πρόκριση. Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός φέτος είναι πολύ καλύτερος, ο ΠΑΟΚ δημιουργεί μια δυναμική, αλλά δεν με πείθει ότι μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Εχουμε δύο παιχνίδια δεν υπάρχουν προγνωστικά, όλα μπορούν να συμβούν», σχολίασε ενόψει του σημερινού Αναφερόμενος στην πτώση του Ολυμπιακού τον μήνα Μάρτιο έδωσε την δική του εξήγηση: «Υπάρχει μια χαλαρότητα, λογική, καθώς το πρωτάθλημα έχει κριθεί, αλλά η έλευση του Μαρινάκη στου Ρέντη θα παίξει θεωρώ το ρόλο της και οι παίκτες του Ολυμπιακού θα καταλάβουν την σημασία του σημερινού αγώνα».

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει για τον ΠΑΟΚ και τις ακαδημίες του ο Γρηγόρης Γεωργάτος που σήμερα εργάζεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. «Στον ΠΑΟΚ ο φίλος μου ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται με την εξέλιξη όλων των μικρών παιδιών του ΠΑΟΚ».

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Γεωργάτος έβαλε τέλος στη… ρετσινιά του φραπέ! «Δεν έχω πιεί φραπέ στη ζωή μου, μόνον ελληνικό καφέ πίνω», είπε σήμερα ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο οι περισσότεροι συνέδεσαν την άμεση επιστροφή του στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό από την Ιντερ, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, λόγω… της αγάπης του για τον φραπέ!