By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Θέλω να είμαι μέσα στο πλάνο του Άρη»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Θέλω να είμαι μέσα στο πλάνο του Άρη»

Τhessports
Last updated: 03/06/2016 19:55
Τhessports
Share
SHARE

Για τις ΗΠΑ ώστε να κάνει διακοπές αναχώρησε και ο Τζαμέλ Χάγκινς, ο τελευταίος από τους Αμερικανούς του Άρη, που είχε μείνει λίγο παραπάνω στην Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του έκανε έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να βρίσκεται στον Άρη και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport:

Για τα συναισθήματά του: «Έχω αγαπήσει τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη όσο τίποτα άλλο. Φεύγω με μεγάλη λύπη, αλλά το καλό είναι ότι θα δω τα παιδιά μου ύστερα από εννέα μήνες».

Για το ποια παιχνίδια αξίζει να θυμάται: «Είναι πολλές οι νίκες που δεν με άφησαν να κοιμηθώ από τη χαρά μου. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια, όλη η χρονιά ήταν γεμάτη ωραίες στιγμές. Ήταν μια σεζόν με ξεχωριστά κεφάλαια».

Για τη χειρότερη στιγμή του, που αναμφισβήτητα ήταν ο τελευταίος τραυματισμός του: «Ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω την ομάδα και να παίξω στα τελευταία παιχνίδια με την ΑΕΚ. Όμως, η κατάκτηση της 3ης θέσης στην κανονική διάρκεια και η καλή πορεία στην Ευρώπη, είναι στοιχεία που μας δικαίωσαν για την παρουσία μας».

Για την προοπτική να μείνει και την επόμενη χρονιά: «Το πλάνο για την επόμενη χρονιά θα είναι αρκετά καλό και εγώ φυσικά θέλω να είμαι μέρος αυτού. Δέθηκα με την πόλη, έκανα πολλούς φίλους και πραγματικά αυτό που κάνει ο κόσμος στα εντός έδρας παιχνίδια δεν εξηγείται με λόγια. Σου δίνει την αίσθηση ότι παίζεις σε ένα κατάμεστο γήπεδο και είναι ένα σκηνικό, που κάθε παίκτης θέλει να βλέπει. Ό,τι και να πω για τους φιλάθλους του Άρη είναι λίγο. Τους λατρεύω πραγματικά και είναι από τους βασικούς λόγους που θέλω να μείνω και την επόμενη χρονιά».

Για το γεγονός ότι ο Άρης λειτούργησε σαν οικογένεια και στις καλές και στις κακές στιγμές: «Η ομάδα ήταν πολύ δεμένη. Ο ένας για τον άλλον. Αυτό μπορούσε να το καταλάβει κανείς εύκολα. Ήταν μια φοβερή χρονιά και πραγματικά δε θέλω να φύγω».

Για την επιστροφή του στις ΗΠΑ: «Θέλω να δω την οικογένειά μου, μου έχει λείψει. Όμως, θα περιμένω με αγωνία να μάθω τι θα γίνει με την παραμονή του κόουτς. Χωρίς αυτόν τίποτα δε θα γινόταν. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για  την πορεία μας και αυτό που θέλουν όλοι μοι παίκτες είναι να μείνει και την επόμενη χρονιά».

Για τη συνεισφορά του Πρίφτη: «Μακάρι να μείνουμε όλοι, αλλά είναι κάτι που θα αποφασίσει η διοίκηση».

Σχετικά άρθρα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Άρης: Η παρουσίαση του Βασίλης Σπανούλη!
Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
TAGGED:ΆρηςΧάγκινς
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Ακριβός» ο Βίτορ για τον Ερυθρό Αστέρα
Next Article Απειλεί με αποχώρηση ο Αστέρας Τρίπολης!

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US