Κάποιος λέει ψέματα…

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της απάντησε στον εισαγγελέα κ. Χάρη Λακαφώση, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ημερίδας «Διαφάνεια στο χώρο του αθλητισμού» παραπονέθηκε και παραδέχθηκε δημόσια, ότι οι αθλητικοί παράγοντες αρνούνται να συνεισφέρουν στην έρευνα του γύρω από το χώρο του ποδοσφαίρου. «Οσες φορές έχω ζητήσει να με βοηθήσουν έχω συναντήσει άρνηση», είπε ο αθλητικός εισαγγελέας.

Σήμερα η Ομοσπονδία λέει… άλλα! Υποστηρίζει εντελώς διαφορετικά πράγματα.

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει αποδείξει, εμπράκτως, τη συμβολή της, όποτε αυτή ζητήθηκε, στις εισαγγελικές έρευνες στο χώρο του ποδοσφαίρου για την αντιμετώπιση αξιόποινων πράξεων.
Το ίδιο προτίθεται να πράξει και στο μέλλον εφόσον της ζητηθεί η βοήθειά της και μπορεί να διευκολύνει τις ενέργειες των εισαγγελικών λειτουργών για θέματα όπως αυτά που ανέφερε ο εισαγγελέας κ. Λακαφώσης σε ομιλία του.
Για την Ε.Π.Ο. η αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και των διοργανώσεών του είναι πρώτιστης σημασίας υπόθεση και στην προσπάθειά της αυτή είναι έτοιμη και διατεθειμένη, όπως ήδη το έχει πράξει, να συνεργαστεί, στο πλαίσιο του νόμου, με τις αρμόδιες δικαστικές αρχές», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Αρα, κάποιος λέει ψέματα. Είτε ο κ. Λακαφώσης, είτε ο κ. Σαρρής…