1.294,2 χιλιόμετρα… αξιόπρεπειας

Όταν οι οπαδοί του Άρη εμπνεύστηκαν το σύνθημα, προφανώς και είχαν στο μυαλό τους τις δικές τους εκδρομές και τα χιλιόμετρα που καταπίνουν κάθε χρόνο για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη ομάδα τους. Πού να φαντάζονταν ότι ενδεχομένως μαζί τους θα… τραγουδούσαν και οι ποδοσφαιριστές του Άρη. «Στο λεωφορείο μπαίνω, κομμάτια κατεβαίνω», φωνάζει ο κόσμος, το ίδιο και οι παίκτες, οι οποίοι μέσα σε 48 ώρες καλούνται να διανύσουν 1.294,2 χιλιόμετρα, από Θεσσαλονίκη, Τρίπολη και το ανάποδο.

Η αποστολή των «κίτρινων» είναι ήδη στον δρόμο για την Πελοπόννησο, σ’ ένα ταξίδι που, αν συνυπολογίσει κανείς τις στάσεις που θα γίνουν, θα διαρκέσει περίπου δέκα ώρες, το πήγαινε, κι άλλο περίπου τόσο το έλα.

Με όλα τα παραπάνω συν τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, ο Άρης καλείται να κάνει μία αξιοπορεπή εμφάνιση κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, που έχει ήδη εξασφαλίσει την είσοδό της στα πλέι οφ κι ετοιμάζεται να παίξει για δεύτερη σεζόν στην Ευρώπη.

Ο Γιώργος Φοιρός είναι αναγκασμένος (αν και το είχε ήδη αποφασίσει) να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ ή ακόμη και καθόλου. Τάτος, Βανγκέλι, Ηρακλής και Σουνάς είναι τιμωρημένοι, Οικονομόπουλος, Τσουμάνης και Πουλίδο, τραυματίες και ο Αγκάνθο στην… Ισπανία.