Περιμένοντας τον Ιβάν στη Δράμα…

Το ταξίδι του Σταύρου Δαϊλάκη στην  Αθήνα φούντωσε και πάλι τις φήμες για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην Δόξα Δράμας. Μέχρι τώρα κανένας δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε έχει διαψεύσει, την πιθανή εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη –μέσω των Ζαγοράκη και Κωνσταντινίδη- στα κοινά των «μαυραετών» και στα στέκια της Δράμας πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν, ότι σύντομα η ΠΑΕ θα «αλλάξει χέρια» και θα περάσει στην ιδιοκτησία του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ!

Για ένα θέμα που ήδη έχετε ενημερωθεί από το Thessports και συνεχίζει να είναι υπαρκτό και παραμένει “ζεστό” απ’ όλες τις πλευρές… Στην αθλητική ιστοσελίδα www.sportdrama.gr υπάρχει ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ γύρω από τις κινήσεις του Δαϊλάκη, τα σενάρια περί Ιβάν Σαββίδη και την θέση του σημερινού μεγαλομετόχου της Δόξας Δράμας, Θανάση Σάμιου.

«Σύμφωνα λοιπόν με κάποιες αρκετά αξιόπιστες πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον Δαϊλάκη, ο πρόεδρος της δραμινής ΠΑΕ κατέβηκε στην Αθήνα προκειμένου να έχει κάποιες επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που θα βρίσκονταν εκεί για τον αγώνα του κυπέλλου. Βέβαια με την ίδια λογική και απόντος του Ιβάν Σαββίδη οι όποιες επαφές θα μπορούσαν να γίνουν στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα πολύ καλύτερα. Άλλωστε λέγεται ότι το περασμένο Σάββατο έγιναν πάλι επαφές στο Μακεδονία Παλλάς. Συνεπώς αυτό το σενάριο μάλλον δεν πατάει καλά…

Η περίπτωση να υπήρξε κάποιο ραντεβού με Μπουδούρογλου ή Αποστολίδη επίσης δεν φαίνεται να πατάει και αυτή στην πραγματικότητα καθώς οι επαφές γίνονται σε άλλα επίπεδα και μέσα από αλληλογραφία (υποβολή προτάσεων).

Ακόμη και η περίπτωση αναζήτησης μιας άλλης εκδοχής δεν είναι ορατή, τουλάχιστον στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Μοιραία λοιπόν όλοι περιμένουν τη ν επιστροφή του προέδρου της ΠΑΕ Δόξα αργά απόψε το βράδυ που σημαίνει πως λογικά η ενημέρωση –αν υπάρχει κάτι- θα ξεκινήσει από αύριο το πρωί.

Πιέζει ο Σάμιος

Στο μεταξύ όμως υπάρχουν εξελίξεις από την πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Θανάση Σάμιου. Ο πειραιώτης επιχειρηματίας, έχοντας την ιδιοκτησία των μετοχών είναι αυτός που έχει τον έναν και μοναδικό λόγο σε ότι αφορά τα διοικητικά της ΠΑΕ. Μιλώντας το μεσημέρι με τον Σάκη Πετρόπουλο για την ραδιοφωνική του εκπομπή, σχετικά με το αν υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα, έδωσε μια νέα θέση. Πιο συγκεκριμένα τόνισε ότι: «Θα περιμένω μέχρι το τέλος του μήνα και αν δεν μου έρθει από την Δράμα μια πρόταση με δραμινούς επιχειρηματίες τότε βγάζω την ΠΑΕ στην πώληση»!