«Οφείλουμε πολλά στον Ζαγοράκη»!

Γουρλής αποδείχθηκε ο Θόδωρος Ζαγοράκης για την ομάδα της Καρμιώτισσας, που πανηγυρίζει την άνοδο από τη Β2 στη Β1 κατηγορία της Κύπρου. Πέρσι τέτοιο καιρό ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας βρέθηκε στην Κύπρο και έβαλε τις βάσεις της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με την Καρμιώτισσα και την Ανόρθωση Πολεμιδιών, που εντάχθηκαν στο δίκτυο σχολής ποδοσφαίρου του Δικεφάλου.

Ένα χρόνο αργότερα με καθοριστική την συμβολή και του πρώην μέσου του ΠΑΟΚ, Λιάσου Λουκά, ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής της σχολής αλλά και αρχηγός της ομάδας, η Καρμιώτισσα ετοιμάζεται να γιορτάσει κατάκτηση του πρωταθλήματος Β2 κατηγορίας το Σάββατο πριν από την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΖ, που θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Πάνω Πολεμιδιών.

karmiotisa02

Η πορεία της ομάδας ήταν εντυπωσιακή, παρά το πολύ κακό ξεκίνημα. Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε η Καρμιώτισσα βρίσκεται στην κορυφή με απολογισμό 55 βαθμούς, δώδεκα περισσότερους από τη δεύτερη της κατάταξης ΑΕΖ Ζακακίου, μετρώντας 19 σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα!

«Πέρσι τέτοια εποχή είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στην Κύπρο τον Θόδωρο Ζαγοράκη, η παρουσία του οποίου αποτέλεσε τον πιο σημαντικό λόγο της συνεργασίας μας με τον ΠΑΟΚ. Μιας συνεργασίας που προχωράει πολύ καλά βήματα και αποτελεί σημείο αναφοράς», υποστήριξε ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Παππάς, μιλώντας στο Thessports για τη φετινή επιτυχία της Καρμιώτισσας. «Στόχος μας ήταν η άνοδος, δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, αλλά από τον Δεκέμβριο και μετά ήμασταν ασταμάτητοι. Τώρα, πλέον, θέλουμε να φτάσουμε στην Α’ κατηγορία γιατί στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να μένεις στο σήμερα, αλλά οφείλεις να κοιτάζεις μπροστά».

Η συνεργασία ΠΑΟΚ – Καρμιώτισσας προχωράει ικανοποιητικά και ήδη πάρα πολλοί παίκτες από την Κύπρο έχουν βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και δοκιμάστηκαν από τους προπονητές των ακαδημιών του Δικεφάλου. «Ότι καλύτερο υπάρχει στην Κύπρο στις μικρές ηλικίες το στέλνουμε στον ΠΑΟΚ», τονίζει ο Νίκος Παππάς.