Μπήκε ο Χούσεν και η… Κ20

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής στη Λιβαδειά, στον οποίο δεν θα παίξουν 7 τιμωρημένοι, ενώ θα προφυλλαχτούν όσοι προορίζονται για βασικοί στη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτη.

Γι΄ αυτό το λόγο, ο Γεωργιάδης πήρε αρκετούς παίκτες από την Κ20, οι οποίοι υπολογίζονται για την αποστολή.

Στη σημερινή προπόνηση, συμμετείχαν οι Σαββίδης, Κιόσε και Παπαδόπουλος, ενώ αύριο θα ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα και οι Πόζογλου και Κουλούρης, οι οποίοι είχαν σήμερα υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, όλοι τους θα είναι στην αποστολή και κάποιοι απ΄ αυτούς, θα παίξουν εναντίον του Λεβαδειακού.

Στη σημερινή προπόνηση, μπήκε στο πρόγραμμα και ο Χούσεν, ενώ Μαντούρο και Αθανασιάδης έκαναν ένα μέρος, και επιστρέφουν σιγά – σιγά.

Και η σημερινή προπόνηση εμπεριείχε… τακτική, αφού όπως αναφέρει το δελτίο τύπου «η προπόνηση περιείχε ασκήσεις βελτίωσης φυσικής κατάστασης με παράλληλη δουλειά στο τακτικό κομμάτι. Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές σε μικρό χώρο και με συγκεκριμένους κανόνες έπρεπε να κυκλοφορήσουν τη μπάλα και να προχωρήσουν σε μικρή ή μεγάλη μεταβίβαση υπό πίεση. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις αποκατάστασης».

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι και στη συνέχεια οι παίκτες θα γευματίσουν μαζί.