Επιστολή και μήνυση από την Ξάνθη!

Πολύ μεγάλη ένταση υπάρχει ενόψει του κρίσιμου (για τους γηπεδούχους) αγώνα της Κυριακής, ανάμεσα στην Ξάνθη και στον Παναθηναϊκό και η διοίκηση της τοπικής ομάδας, αποφάσισε αφενός να μη δώσει εισιτήρια στους πράσινους κι αφετέρου να καταθέσει μήνυση κατ΄ αγνώστων στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης! Είναι ήδη γνωστή η ανακοίνωση της επιθυμίας της Θύρας 13 Ξάνθης που ζητά από τον Παναθηναϊκό να ρίξει την τοπική ομάδα στην Β΄ Εθνική.

Γι’  αυτές τις αποφάσεις της, η Ξάνθη ενημέρωσε με επιστολή της την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής :

«Μετά τη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων της Κυριακής (6/4/2014) και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα το μεσημέρι και μετά, η Skoda Ξάνθη έλαβε δεκάδες απειλητικά τηλεφωνήματα με φρασεολογία περίπου την ίδια “η Ξάνθη θα πέσει στη Β’ Εθνική με οποιονδήποτε τρόπο, έστω κι αν χρειαστεί να δημιουργηθούν παρατράγουδα στο γήπεδό της. Σίγουροι εκ των προτέρων για την κατανόησή σας σε αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο έχουμε την ηθική υποχρέωση να ζητήσουμε μια συγνώμη από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, που χωρίς να το θέλουμε τους στερούμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στη Β. Ελλάδα την αγαπημένη τους ομάδα».

Στην ίδια επιστολή, η Ξάνθη ενημερώνει τον Παναθηναϊκό ότι για τα απειλητικά τηλεφωνήματα, έχει καταθέσει μήνυση κατ΄ αγνώστων στην οικεία Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης!