Ο ΠΑΟΚ, το Κονγκό και η Γκοντσάροβα

Η πρόσφατη παρουσία της Μαρίας Γκοντσάροβα στην Κένυα και το Κονγκό δεν είχε αποκλειστικό σκοπό την όποια προοπτική για επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ιβάν Σαββίδη στην αφρικανική ήπειρο. Μάλλον αυτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα…

Η στενή συνεργάτιδα του «ισχυρού άνδρα» του ΠΑΟΚ, κατά πολλούς το «δεξί χέρι» του μεγαλομετόχου του «Δικεφάλου», προώθησε το κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο του κ. Σαββίδη, προσφέροντας πέραν από αγάπης και υλική βοήθεια στα χωριά του Κονγκό, τα οποία επισκέφτηκε μαζί με άλλους συνεργάτες των επιχειρήσεων Σαββίδη.

Τα χαμόγελα και μόνο στα πρόσωπα των μικρών παιδιών, που συνάντησε και έζησε για λίγες μέρες μαζί τους, έκανε την Μαρία Γκοντσάροβα να δηλώνει «ενθουσιασμένη»! Φρόντισε, μάλιστα, να προσφέρει στα παιδιά εμφανίσεις του ΠΑΟΚ και άλλο αθλητικό υλικό.

Και για να την ευχαριστήσουν έπαιξαν έναν αγώνα, μπροστά από τις καλύβες όπου ζουν και με ξύλινες εστίες να δημιουργούν ένα υποτυπωδώς ποδοσφαιρικό γήπεδο.

«Εδώ είναι το μέλλον του συλλόγου! Κριτήριο-πόντου-ανάπτυξη», έγραψε η Γκοντσάροβα προ ημερών στον Γκέρμαν Τσιστιακόφ σχολιάζοντας τις παρακάτω φωτογραφίες με τους… ΠΑΟΚτσήδες από το Κονγκό!

[new_royalslider id=”29″]