By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Άρης-Μπάνβιτ το… 5ο δεκάλεπτο
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Άρης-Μπάνβιτ το… 5ο δεκάλεπτο

Τhessports
Last updated: 09/11/2016 23:37
Τhessports
Share
SHARE

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη ο Άρης παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, προσθέτοντας πως είναι σημαντικό για την ομάδα να πετυχαίνει νίκες, διότι της δίνουν χρόνο.

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που ήρθαν στο γήπεδο και με μας έδωσαν ώθηση για να πάρουμε μια πολύτιμη νίκη. Η Μπάνβιτ είναι από τις καλύτερες ομάδες στο πως ελέγχουν τον αγώνα. Έχουν ξεκάθαρους ρόλους, έχουν ηρεμία στο παιχνίδι τους. Θέλαμε να βάλουμε πίεση στον Θίοντορ και να τους κουράσουμε. Αυτό μας βοήθησε πολύ. Είχαμε κακό ξεκίνημα και αμυντικά και επιθετικά, αλλά αλλάξαμε την άμυνά μας και αυτό μας βοήθησε να τους κάνουμε πιο στατικούς και να τους βγάλουμε από την καλή κυκλοφορία που είχαν».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Έχουμε δείξει σημάδια βελτίωσης, αλλά ακόμα δεν έχουμε αναπτύξει τις σταθερές που χρειαζόμαστε. Αυτό θέλει χρόνο, γιατί οι ανακατατάξεις δημιουργούν προβληματισμούς. Κάποιοι τραυματίστηκαν, κάποιοι μπήκαν, άλλες συνεργασίες, δεν είναι εύκολο. Πρέπει να κερδίζουμε παιχνίδια για να κερδίζουμε χρόνο και να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε».

Για την απόδοση του Μπάκνερ: “Ήταν πολύ καλός σήμερα. Ο Μπάκνερ έχει γρήγορα πόδια και χαμηλώνει πολύ, μπορεί να παίξει περιφερειακή άμυνα. Είναι ένα από τα πλεονεκτήματά του. Πρέπει να βρούμε κάποιες σταθερές, να κινούμαστε σε κάποιο επίπεδο απόδοσης από το 6-9 και όχι από το 3-9. Πρέπει να συρρικνωθεί για να αποκτήσουμε σταθερές. Μόνο έτσι θα βελτιωθούμε, διαφορετικά θα πηγαίνουμε στα τυφλά”.

Για τον Κάμινγκς: “Είναι τρομερός αθλητής, έχει πολύ καλό πρώτο βήμα και χρειάζεται δουλειά στο διάβασμα, τι έχει γύρω του, στο πως θα βάλει τους υπόλοιπους στο παιχνίδι. Είναι η πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη”.

Για τον κόσμο: «Τους ευχαριστώ πολύ που έρχονται στο γήπεδο. Το έχω ξαναπεί. Πολλές φορές ο κόσμος είναι απογοητευμένος και συνεχίζει να μας υποστηρίζει. Αυτό είναι κάτι θαυμάσιο. Αν το έχει μια ομάδα είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Οι ακραίες κριτικές πολλές φορές δεν κάνουν καλό. Είμαι άνθρωπος της μέσης όδου και έτσι τα διαχειρίζομαι”.

Εκ μέρους των παικτών του Άρη, μίλησε ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Είναι μεγάλη νίκη για μας. Παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν παίξαμε καλή άμυνα, από εκεί και πέρα βάλαμε πίεση στην άμυνα, κυρίως πάνω στον Θίοντορ, αλλάξαμε το μομέντουμ και στο τέλος είχαμε καλύτερες επιλογές και πήραμε τη νίκη. Συγχαρηρήρια στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μας γιατί είχαμε 48 ώρες πριν έναν πολύ δύσκολο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ευχαριστούμε και τον κόσμο μας που μας βοήθησε πάρα πολύ σήμερα”.

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζεται ο «χαρτοπόλεμος»: Καταγγελία Παναθηναϊκού για Μπαρτζώκα
Ζητά βαριά «καμπάνα» στον Γιαννακόπουλο ο Ολυμπιακός
Συμφώνησε με NBAer ο Άρης
Επίσημο του Ναζ Μήτρου Λονγκ στον ΠΑΟΚ
Καμπάνα της ΔΕΑΒ στον ΠΑΟΚ!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Όμιλος Άρη : Αποτελέσματα – Βαθμολογία
Next Article Ματέους και Μίκου… reloaded!

Τελευταία νέα

Ξανά στον ΠΑΟΚ ο Μάτος: Ο νέος ρόλος του Βιεϊρίνια!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
6 June, 2026
«Κόλλησε» η Εθνική Νέων στην Τούμπα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
6 June, 2026
Δουβίκας: «Σημαντικό να παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους, θα το αντιμετωπίσουμε ως επίσημο»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
6 June, 2026
Γιοβάνοβιτς: «Αυτή η ομάδα θα βγει πιο δυνατή από όσα πέρασε»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
6 June, 2026
Follow US