Μια πεντάδα, ατόφιο χρυσάφι

Πέντε παίκτες με μέσο όρο ηλικίας που δεν ξεπερνά τα 18 χρόνια με μεγάλες προοπτικές ο καθένας από αυτούς έχει στις τάξεις του αυτή την στιγμή ο Άρης. Το ζητούμενο για τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας πλέον είναι αν η ΚΑΕ έχει την δυνατότητα να τους διατηρήσει στις τάξεις της για την επόμενη χρονιά. Η πεντάδα της generation x του Άρη αποτελείται από τους:

Αλέξανδρο Βεζένκοφ: Γεννημένος το 1995. Είναι μέλος της Εθνικής Νέων της Εθνικής Βουλγαρίας,. Η Εφές Αναντολού φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του. Το μπάι άουτ που του έβαλε ο Άρης είναι στις 300.000 ευρώ. Φέτος σε 23 ματς έχει μέσο όρο 11 π.

Λευτέρης Μποχωρίδης: Γεννημένος το 1994. Μέλος της Εθνικής Νέων. Πρωταγωνιστής(μαζί με τον Βεζένκοφ) στην περσινή κατάκτηση του πανελληνίου τίτλου στο εφηβικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Άρη. Έχει παίξει σε 24 ματς(με 4 π .μ.ο.)

Στέλιος Πουλιανίτης: Γεννημένος το 1995. Ήταν πρώτος σκόρερ του Άρη (21π.) στον τελικό του φετινού πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης. Είναι απορίας άξιο πώς κι αυτό το παιδί δεν έχει κληθεί από την Εθνική Νέων. Μέχρι στιγμής έχει 7 συμμετοχές με την αντρική ομάδα του Άρη.

Κώστας Μίτογλου: Γεννημένος το 1996. Ήταν ο δεύτερος σκόρερ (16π.) στον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ. Φέτος έπαιξε 3 ματς με την αντρική ομάδα.

Δημήτρης Φλιώνης: Γεννημένος το 1997. Μέλος της Εθνικής εφήβων. Τρίτος σκόρερ (με 12π.)στον τελικό με τον ΠΑΟΚ, γκάρντ με εξαιρετικές αρετές.