Media News

* Χαμός γίνεται για το αυριανό παιχνίδι του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό στην Τούμπα, το οποίο είναι soldoutαπό κάθε άποψη. Περίπου 115 εκπρόσωποι των ΜΜΕ έχουν διαπιστευτεί για το αυριανό παιχνίδι και δεν θα υπάρχει καρέκλα άδεια αύριο.

* Ζωντανή μετάδοση θα υπάρχει και από το «Ράδιο Θεσσαλονίκη», όπως συμβαίνει σε όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ. Οι συνδέσεις στην κορυφαία συχνότητα της πόλης θα ξεκινήσουν πριν τις 7μμ, στη μετάδοση θα είναι ο Γιώργος Κουβεντίδης, με σχολιασμό από τον Νίκο Κολομπούρδα, ενώ στο ρεπορτάζ θα είναι ο Δημήτρης Συρμάτσης.

*  Τα πάντα έχουν κληρώσει ως δώρα μέσω SMSοι ραδιοφωνικοί σταθμοί, αυτό που συμβαίνει αυτή την εποχή στο «Αθλητικό Metropolis» δεν έχει ξαναγίνει. Ο σταθμός αποφάσισε να κληρώσει 15 ολόκληρα αρνιά για το Πάσχα και τα SMSπέφτουν βροχή στις εκπομπές.

* Παρελθόν αποτελεί από το δυναμικό του ArenaFM, ο Γιάννης Λαγογιάννης, που έκανε εκπομπές από την Παρασκευή ως τη Δευτέρα. Ο ίδιος ανακοίνωσε την αποχώρησή του, εντελώς αιφνιδιαστικά, το βράδυ της Δευτέρας.

* Με επιστολή της η ανταποκρίτρια του ΑΠΕ στο Βερολίνο, Φαίη Καραβίτη, κατήγγειλε προσπάθεια λογοκρισίας από την διεύθυνση του πρακτορείου ειδήσεων και όπως αναφέρει, ο αρχισυντάκτης του ΑΠΕ, Ιωάννης Νάνος της μετέφερε «δυσφορία κύκλων της κυβέρνησης» για την μετάφραση της ανακοίνωσης της Καγκελαρίας.

* Είναι η περίφημη ανάρτηση του ΑΠΕ, που αρχικά έκανε λόγο για «λιτότητα» και «μέτρα λιτότητας» στις δηλώσεις της Μέρκελ, αλλά στη συνέχεια έγινε «διόρθωση» και η λιτότητα έγινε «εξυγίανση», ενώ τα μέτρα λιτότητας έγιναν «πετυχημένα μέτρα».

* Φουλ του δημοσιογράφου είναι τα ψηφοδέλτια των κομμάτων ενόψει των εκλογών, είτε πρόκειται για τις αυτοδιοικητικές, είτε για τις ευρωεκλογές. Άλλωστε, όπως έχει γίνει προφανές, τα κόμματα ψάχνουν απλά πρόσωπα που τα ξέρει ο γείτονάς του για να τα ψηφίσουν και τα κριτήρια μόνο πολιτικά δεν είναι πλέον.

* Όπως εύστοχα έγραψε ο Κώστας Καίσαρης στο «Goalnews» οι εκλογές έχουν γίνει σαν τη Γιουροβίζιον, κανείς δεν θυμάται ποιοι ήταν ευρωβουλευτές στην τελευταία θητεία, όλοι θυμούνται τον νικητή αυτής της χρονιάς. Κάπως έτσι τα πράγματα, το καλύτερο φόρεμα, το καλύτερο κοστούμι, το καλύτερο χαμόγελο, η καλύτερη κόμμωση κερδίζει! Κι ύστερα λέμε γιατί πιάσαμε πάτο σαν χώρα!

* Ο Γιώργος Αμυράς, εκ των παρουσιαστών της εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα», δεν συμμετέχει στη νέα έκδοση της εκπομπής στην ΔΤ, που έχει τίτλο «Επι_μένουμε Ελλάδα». Ο λόγος είναι απλός. Αντί να μείνει Ελλάδα, προτιμάει τις Βρυξέλλες και μπήκε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

* Εκτός των Αμυρά, άλλοι τέσσερις δημοσιογράφοι είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Πρόκειται για τον Μανόλη Μαυρομάτη, την Νατάσα Ράγιου, τη Μαρία Σπυράκη και τον Γιώργο Κύρτσο. Άντε πέντε, με τον αρχισυντάκτη του περιοδικού «Εκκλησία», Κώνσταντίνο Χολέβα.

* Από την άλλη, στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Στέλιος Κούλογλου, ο Νίκος Ξυδάκης και η Αλεξάνδρα Χρηστακάκη.